çok üzgünümm ailemle başım derttedestek lütfenn :-(

Allah yardımcınız olsun umarım kısa sürede rahata kavuşur şu sıkıntılardan kurtulursunuz sizin için dua edeceğim.Gerçekten eşinin kıymetini bil.İyi ki kredi çekip ev almışsınız çok yerinde bir karar milletin eline parayı sayana kadar kredini ödüyorsun çocuğun küçük daha, ilerde biraz rahatlarsınız eşin napsın etsin ders çalışsın.
Benim bir arkadaşım o kadar yıl atanamamıştı alan sınavı çıkınca yerleşti bir Yıldır öğretmen şuan.İnan ki herşey yoluna girecek bu Emeğin karşılığı çok güzel olacak.

Allah yardımcınız olsun bu mübarek günde senin ve eşinizin amin. Birbirinize sıkı sıkı tutunun herşey de vardır bı hayır elbette geçecek bu zor günleriniz kimin dost kimin değil anlamış olacaksınız. ....

Öncelikle Allah kolaylık versin diyeyim. Şu devletin çalışan anneler vereceği bakıcı parası olan 300 euro için başvursan sizin orayı kapsamıyor mu bu?. Sonuçta 1000 tl paraya tekabül ediyor neredeyse,o zaman bir bakıcıya verirdiniz sorunda kalmazdı

Çok doğru dedinn arkadaşım..bundan sonra böyle... 10 yl çektik daha 7 yıl var Ama kira ödemekten iyidir

Ben eşini takdir ettim annene küsmemiş sagyısızlıkta etmemiş bende çalıştığım vakit annem de çocuğa bakarım dediği halde bakmadı sonra kaynanam baktı kız kardeşim ve annem o za,anlar işten çıklmamı istediler ben tabi işten çıkmam mümkün değildi o vakit çok zoruma gitmiş ve oturup ağlamıştım sonra annemde yan çizip destek olmayınca eşimin memleketine göçtük ve kızıma kaynana baktı tabi anneme şimdi bu yaptıplarını söylesem hatırlamaz hatta inkar eder ve kızım kaynanamı annemden daha çok seviyor bumu dahi kıskanır öyle krizler herkes yaşıyor , sadece sabırlı ol mücadeleyi bırakma, bence annenlede konuş içinde kalmasın o zaman benim eşim annemi aff etmemişti

Malesef burayı kapsamıyor Sağol arkadaşım olumlu düşüncelerin için.

Çok doğru diyorsun sağol önümüzdeki kış öyle yapacağız artık.

Allah yardimcin olsun canim ne diyeyim bilemedim yavrunuda allah bagislasin benimde 9 aylik oglum var ayni dis cikariyo ne demek oldgnu blirim sabahi sabah ettim bugun bile.
Calisiyosun sigortan var ya canm smdi devletin cikardigi bakici parasi var calisan anneleere 300 euro onu bi arastirsan ?

Ne kadar garip değil mi ne kadar acı insanın evladından önce mal mülk para nasıl gelebilir ki aklım almıyor.biri de benim annem işte... :-(

Dedim ya yaşayan bilir Allah razı olsun...bulunduğum ili kapsamıyor malesef :-(

İnşallah duaların için Allah razı olsun arkadaşım..

saat 13.30 dan sonra evde oluyormussunuz zaten yarım gun bakıcı tutsanız olmaz mı
Artık 15 te geliyorum ve çevremde güvenilir kimse yok bir arkadaşım güvendiği bakıcısını 6 aylık bebeğini soslamış fırına sürerken yakaladı ve psikolojik destek aldı. Kadın şizofren hastasıymış ve herkes bunu saklamış ilaç kullanıyor diye nasıl güvenelim başkasına şimdi

neeeeeeeee Yuce Tanrım nasıl yakalamış ordamıymış ay sok oldum okuyunca .Rabbım evlatlarımızı korusun

neeeeeeeee Yuce Tanrım nasıl yakalamış ordamıymış ay sok oldum okuyunca .Rabbım evlatlarımızı korusun
İşten bikaç saat erken gelmiş ilk defa Allah yardım etmiş ki o yüzden heralde..bakmış çocuk çıplak anadan doğma fırın tepsisinde ağlıyor yanına sebzeleri yerleştirmiş sos falan fırını da ısıtmış bi fırına vereceği kalmış işte...gördükleri karşısında şok olan arkdaşım napıyosn demiş kadın akşama size yemek yapayım bi ziyafet çekin demiş arkadaşm çocuğu kapıp kendini başka odaya kilitlemiş eşini aramış

ALLAHIM ınanamıyorum ya...hapsede gırmemıştır hastaysa.dolanıyodur aramızda ne korkunç ...ALLAH yardım etmıs arkadasına...sımdı gunlerce gıtmez bu aklımdan benım....
çok çok haklısın guvenılır ınsan bulmak cok zor

Aynen de öyle olmuş zaten suç ehliyeti yok ki işte bu yüzden annem bakıyor diye herşeyine katlndık

Bence ailenizden uzak durun.boyle yedikleriyle ictikleriyle söyledikleri zaten cabası sizi uzup duracaklar.sanki onlar yurt dışında gelip gidemiyorlarms gibi düşünün bi beklenti içinde olmayın.destek bekledikce onların bu tavri sizi daha çok uzer.neden kredi cektiniz anlamadim parasi da varmış başka evide varmis ailenizin.onların bu tavri bastan belliymis zaten "kizim sen paranı biriktir ilerde evleneceksin düğünün olacak ev araba alirsin" dememisler.ben ailelerim çocuklarının maaşlarına guvenmelerine cok kızıyorum. Hatta bu parayi isteyebilirsiniz.Eşinizi taktir ettim doğrusu her erkek bu kadar cabalamaz.Allah uzuntulerinizi çabucak gecirsin. En doğrusu eşinizin gündüz çocukla ilgilenmesi.siz geceden yemeğini mamasını hazırlarsınız.zor ama yapacak bisey yok.bebek uyuyunca uyuyacak.siz gelince ise gidene kadar uyuyacak.benim eşim de günlük 4 saatlik uykuyla yasiyor 5-6 uyuyabildiginde çok uyudum diye seviniyor yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…