Benim kizimda da oluyor mizirdanma ama oyle surekli aglama olmadi ates icin surup verseydiniz keske fitil kullanmak zararli diye biliyirum hemen bi doktora goturun ates icin gecmis olsun canim ins cikarirlar biran once
Azi cikarmadi ama kopek dişlerini cikarinca oyle olmustukiziniz azilarini mi cikardi!??
atesi dustu ates zaten vucudun savunmasi atesten kormuyorum atesi suan normal beni uzun kizimin aci cekmesi aci cekiyor bildiginiz
ben bunun cevabini ariyorum baska azi cikarirken aci ceken bebis annesi var mi
Devamlı fitil kullanmayın lütfen, çok zararlı. En son kullanmanız gereken o.
Ateş düşürücü alın iki adet. Dönüşümlü kullanın, yeterli.
Soğutulmuş meyveler verin eline, kemirebileceği; havuç gibi.
Azı dişleri tam da bu anlattığınıcz gibi çıkıyor. Zor gerçekten.
Çocuktan çocuğa değişiklik gösteriyor tabi zor çıkarmak.ben 20lik diş çıkarırken bile dayanamıyordum çocuk nasıl dayansın.soğuk havuç verin eline sürtsün.yeşil soganin beyaz kısmı da iyi geliyor ama sert olacak .soğuk olursa daha lokal anestezi etkisi yapar.bir an önce çıkarır inşallah
Korkuyordur şu an agridigi için bir kere siz yapsanız iyi olduğunu anlar kendisi yapar artıkinsallah sagolun.
eline veriyoruz ama agzina goturmuyor
dis jeli suruyorum ben ancak
deniycem mutlaka...ne soğan mevsimi nede havuç ..Korkuyordur şu an agridigi için bir kere siz yapsanız iyi olduğunu anlar kendisi yapar artık
Dislik çok geniş değilse ulasabilirse olur tabi dolapta bekletip deneyin belki rahatlatır biraz.deniycem mutlaka...ne soğan mevsimi nede havuç ..
sulu dişliğini mi koysam acaba