İ
Yok ya sadece bu boşanma sebbi olamaz şiddetli kavgalar falan var mıydı dışarı çıkıyorsunuz mesela çıkma deyip kavga edermiydiniz yani seven bir adam şu sebepten ayrılmak istemez
Biz onla 5 ay sevgili olduktan sonra nişan yaptık. O zamana kadar her şey çok iyiydi aslında yalan yok. Ama nişandan sonra mesela eşya alımı olsun vs aramızda böyle sorunlar başlamaya başladı. Karşı taraf her şeyi çok aceleye getirdi. Ama bizim de onlara uymamız bi durun demememiz hataydı tabikş. Ben suçsuzum demiyorum asla. Sonra geldiğim gittiğim yerlere söylenmeye başladı daha nişanlıyken. Ayakkabı alcam mesela düğüne annemden fikir almak istiyorum diye fikirsiz muamelesi yaptı bana. Böyle böyle sorunlar oldu. Kuzenim bizş evine davet etti. Onla tanışmak için. Gelmek istemedi. Bende ısrar ettim böyle hatalarım var işte: çünkü yeni nişanlıyız ailem sevdiklerim onu görsün istedim. 5 dk bile gelse yeterdi benim için. O bunları bile kavgayla kabul etti ama. Daha sonra çok tartışma oldu: aldın verdin. Yaptın yapmadın gibi. Ben ne yaşarsam yaşayım aileme bahsetmedim. Üzülürler diye. Çünkü yeri geldi ikimiz de birbirimizi zorbalamıştık. Nikahım oldu. Düğünümden önce. Düğüne 1 hafta vardı işte. Biz onunla kavga ettik ama abartılı değil. Eşim öyle sinirlenmiş ki bana nerdeyse kalp krizi geçircekmiş diye ailesi sorunca neden böyle olduğunu Aramızda olanları ailesine anlatmış. Akşam aradılar evde misiniz diye. Buyur ettik. Daha kayınbabam kanepeye oturmadan girer girmez bağırmaya başladı bana. Sonra anneme sesini yükseltti.. her şeye çok karışıyorsun diyerek vs. Ama öyle bağırıyor ki üst komşu duymuştur: biz yine ses etmedik. Babam güzelce uğurladı. Sonrw ben eşime dedim ki baban hadsizlik etti. Ve cahillik dedim. Ondan sonra hiçbir şeyimiz düzgün gitmedi zaten. Her zaman değil ama arada alıntı yapıp sitemli şeyler paylaştım işte. O dw benim çocukca hareketlerim.En son seni arabayla almaya gelmem: nasıl dönersen dön dedi. Bende dönmedim. Çünkü merak edip aramadı bile beni. Ertesi gün annemi aramış benden önce gelin konuşalım böyle olmuyor bitsin bu iş demiş. Annem de ona demiş ki oğlum senin ayağına neden geliyoruz hep böyle yapıyorsun sen gel konuşalım demiş. Gelmiyorsanız mahkemeye vereceğim demiş sonra. Ve beni tam 1 hafta sonra mahkemeye verdi. Olay böyle gelişti. Sonra ben çok kısa sürdü bir şans daha olur mu ki diyip ona mesaj atıp yalvardım. Mahkemeden dönsün diye: ama o ona yazdığım mesajları ss alıp ailesine göndermiş. Ve ablamın eşini arayıp bana yalvarıyor alın başımdan gibi şeyler söylemiş: yazmasın demiş. Sonra bşr daha da hiç iletişime geçmedim. Sizce bunlar boşanma sebebi miydi? Benim birilerinden fikir almam kötü mü? Ya da bazen sitemli şeyler paylaşmam.. Hatam varsa söyleyin lütfen. ? Çünkü suçu hep kendimde buldum