İlk öksürdüğü zaman eşimi dinlemeyip çocuğu doktora götürseydim belki böyle olmazdı diye düşündüm teşekkür ederimKendinizi suclayacak baska bir sey bulamadiniz sanirim, ne sucunuz var ki?
Herkes hasta, herkes zor iyilesiyor.
Gecmis olsun.
Olabilirdi, zaten gitmissiniz doktora. Suclamayin kendinizi. Iyilesir cabucak insallah.İlk öksürdüğü zaman eşimi dinlemeyip çocuğu doktora götürseydim belki böyle olmazdı diye düşündüm teşekkür ederim
İlk gittiginizde hastaneden influenza kapmışsınız. Yine aynısı olmasından korkmususnuz ki gayet doğal bir korku. Eğer esinizi dinleyip goturseydiniz, hastanede tekrar influenza kapsaydiniz bu sefer yine kendinizi suclayacaktiniz:) annelik böyle sonsuz endişe hali işte..geçmiş olsun, elbet aklınız oglunuzda ama hiç 'benim yüzümden oldu' düşüncesine girmeyin. Olacağı vardı oldu yani. Kimin bulastirdiginin ne önemi var ki? Hani misafir ağırlasan grip olsanız yine kendini sucla ama eve hastalığı getiren zaten ev halkı:) olur böyle şeyler, artık tüm çocuklar hasta.İlk öksürdüğü zaman eşimi dinlemeyip çocuğu doktora götürseydim belki böyle olmazdı diye düşündüm teşekkür ederim
Ay 2 hafta önce arkadaşımın oğlu 24 saat hiç uyumamış 3.5 yaşında . Arkadaşıma dedim ki bence doktoruna bi götür bi sorunu mu var acaba . Kadın çocuğu doktora götürdü orada influenza kapmış 2 haftadır hastaİlk gittiginizde hastaneden influenza kapmışsınız. Yine aynısı olmasından korkmususnuz ki gayet doğal bir korku. Eğer esinizi dinleyip goturseydiniz, hastanede tekrar influenza kapsaydiniz bu sefer yine kendinizi suclayacaktiniz:) annelik böyle sonsuz endişe hali işte..geçmiş olsun, elbet aklınız oglunuzda ama hiç 'benim yüzümden oldu' düşüncesine girmeyin. Olacağı vardı oldu yani. Kimin bulastirdiginin ne önemi var ki? Hani misafir ağırlasan grip olsanız yine kendini sucla ama eve hastalığı getiren zaten ev halkı:) olur böyle şeyler, artık tüm çocuklar hasta.
Bir süre sonra iyileşir, merak etme
Allahtan iştahında vs sorun yok sadece gece sürekli uyanıyor hiç uyumuyoruz o kadar yorgunum ki bugün arkadaşım da o vurma olayını anlattı bana baktı ki baya bilgisizim sağ olsun yardım etti teşekkür ederim dikkat edeceğimYıllardır bu dönemlerde yılda iki üç kez aciller böyle grip nezle sonrası bronşit bronşiolitlerle zatürrelerle dolar taşar. Geçmeyen öksürükler nefes darlıkları gırla olur. Pandemi ile de alakası yok. Korkmayın tedavisi verilmiş burnunu sık sık serumla yıkayın. Eczaneden alın serum diye 10 luj enjektör veya sinüs rinse çocuk kitleri ile yıkayın. Bol bol sulu şeyler içirin tavuk suyu kemik suyu çorbası gibi. Yavaş yavaş şifa olur. Buhar verip makine ile verildi ise çocuğu öne hafif yatırıp biraz sırtına vuracaksınız balgam kusarsa veya yutarsa rahatlar
Salgın içerde bir zerre bırakıyormuş ve durup dururken canlanıp yeniden hasta ediyormuş biz böyle olduk sanırım kiBu sene çok sık karşılaşılıyor bu tabloyla. Viral enf., ateş derken çocuk iyileşti diyorsun, sonra öksürük bronşit. Yani sizlik bir durumdan değil de, hastalık böyle seyrediyor. Hatta doktorlar bu seneki salgın için geçmeyen hastalık diyorlar.
Şimdi baksan o kadar az öksürüyordu ki sandım ki doktor tamam ya geçmiş atlatmış düzgün beslensin yeter diyecek zannettim bronşit diyince inanamadım şoka girdim ağlamamak için sıktım kendimiHayir üzülme birazda yük ile alakalı ilk gün bile bronşit teşhisi konulabilirdi sen birde böyle düşünüp kendini yorma
Benim öksürüğüm ondan kat kat fazlaydı kusuyordum o kadar küçük ki çok etkilendi teşekkür ederimGeçmiş olsun.
Kendinizi suçlamayın .
Benim oğlum da geçirdi geçen ay bronşit.
Öksürük krizleri cok zor oluyor biliyorum, sizi anlıyorum .
Oğlunuza acil şifalar dilerim
Allahtan iştahında vs sorun yok sadece gece sürekli uyanıyor hiç uyumuyoruz o kadar yorgunum ki bugün arkadaşım da o vurma olayını anlattı bana baktı ki baya bilgisizim sağ olsun yardım etti teşekkür ederim dikkat edeceğim