cok uzgunum yardim!

matms

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
2
0
33
Arkadaslar esimle dort yil ciktiktan sonra evlendik. Kusura bakmayin acik acik yazacagim. Evlenmeden once biraz konustuk ve kizlik zarinin bazi durumlarda kanamadigini, bana guvenip guvenmedigini sordum. Oda sana guvenim sonsuz ama genede insanin aklinda takinti kalir demisti. Ilk iliskiden korkuyordum ama gene de acimasina ragmen denedik. Balayinda peceteye nokta kadar kan geldi o degildir dedik. Sekiz aylik evliyiz ve ara ara deniyoruz olmuyor. En sonkinde tam girmesine ragmen yine kan felan gelmedi. O da bana onceden de yerinj yapiyor gibi sormustun filan dedi. Ben kendimden cok eminim . Kanamamasi yuzunden cok atres yasiyorm onun guvensizligini hissediyorum. Doktora gitmeye cok korkuyorum.cekiniyorum. Herseye ragmen doktora gitsem bile acaba balayindaki kan miydi ya yirtilmis zaten derse diye cok korkuyorum. Cunku esim o kadar da az olmaz o degildir diyor ve bu sefer bana guveni hicten kalmayacak sizce ne yapmaliyim . Ona acaba balayindaki miydi dedigimde de sanki yokmus da yerini yapmaya calisiyo gibi oluyorum. Bir turlu anlatamiyorum. Zaten cok dar ve cok aciyo burdan anlamasi gerekiyor fakat guvensizligi beni mahfediyor. k.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…