- Konu Sahibi ForgetMeForever
-
sana bu kadar kötü davranan bı adamı cıdden sevıyor musun?
Bence sen çok ilgilendiğin üstüne düştüğün için ayrılıktan sonra böyle olmuş olabilir.
Öncesini daha iyi bilirsin tabiki nasıldı sana karşı davranışları aynımıydı yoksa bir andamı oldu.
Kendini biraz geri çek çok ilgilenme onun seni aramasını merak etmesini bekle.
Arkadaşın biraz temkinli davranmak istiyor anlaşılan.
Biraz da kırgın ve seni cezalandırıyor sanki:)
Normalde bunu sinsice yaparlar ama seninki dile getirmiş.
Bence de hırçınlaşmadan,sen de ağırdan almaya çalış.
Neden öyle neden böyle dedikçe daha fazla sürdürecektir.
Ha baktın ısrarla değişmiyor,ben yokum dersin.
Hepinize iyi günler. Ben 17 yaşında genç bir kızım. Yaşım küçük farkındayım ama bu yaşlardan hemen hemen herkesin sevdiği biri mutlaka olmuştur. Sevgilimle 5 aydır çıkıyoruz.
Yeri geldi tartıştığımız oldu, yeri geldi çok mutlu olduğumuz.
İkimizde birbirimizi seviyoruz ve yaşımıza rağmen hedefleri olan, düzgün ve olgun insanlarız. Bu her ikimiz içinde geçerli.
Geçenlerde yine ayrıldık ama bu ciddi bir ayrılıktı. Sonra ben çok seviyorum ve özlediğimi ona bildirmek istedim. Çünkü gerçekten çok ama çok özlemiştim.
Barıştık. Ama bana o kadar soğuk ve kırıcı davranıyor ki.. Geçen ayrılmamızdan olsa gerek, artık sana yüz vermeyeceğim diyor. Ona bizim güzel bir hitap sözcüğümüz var, onu söyledim ve artık böyle laflar yok dedi.
Bana cevap yazmıyor mesela internetteysek. Ama bilseniz ona karşı o kadar iyiyimki.. O kadar seviyorumki.. Ama o bunun karşılığını bana vermiyor. Bana hakaret falan etmıyor, ama hareketleri bana çok koyuyor. Bu arada ailesiyle ve sosyal olarak küçüklükten beri ciddi sorunları var..
Ama bunlar kimseyi kırmaya, üzmeye sebep değil.. Hele sevdiğini kırmaya hiç değil...!
En sonunda dayanamadım ve mesaj yazdım.. (Bana '' sana artık yüz vermeyeceğim ''mesajına karşılık)
Mesajımda ; sevgimi koz olarak kullanmamasını, eğer böyle yapmaya devam ederse pişman olacağını, bu şekilde davranmasının kendisini düşürdüğünü ve çok mantıksız olduğunu eğer beni sevmiyorsa vaktimi çalmamasını, yaşadığı sorunların acısını benden çıkarmamasını ve bu yaptıklarının beni ne kadar üzdüğünü söyledim.
Lütfen bana bir fikir verin. Yanlışlarım nedir, yada bu ilişkideki sorun sizce nedir?
Not:''Yaşın küçük, yine bir ergen ''gibi yorumları cevaplamayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?