• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgünüm olmadı

soralbeysu

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
819
443
23
Arkadaslar biliyorsunuz 8. Gün 21 beta çıkmıştı
Dünkü testim ise 36 çıktı malesef olmadı
Çok üzgünüm

Arkadaslar biliyorsunuz 8. Gün 21 beta çıkmıştı
Dünkü testim ise 36 çıktı malesef olmadı
Çok üzgünüm
Çok geçmiş olsun 💐 ama sağlıksız embriyolar tutunamıyor maalesef.. Tutup düşse o gerçekten çok ama çok daha zor zaten yaşamıştın canım galiba. Allahım o acıyı bir daha göstermesin 🤲🏻 eminim ki bir sonraki tedavinde sağlıklı embriyoyu bulacaksın, bu bir süreç. Ağladığımız üzüldüğümüz günler kadar sevineceğimiz günler de gelecek. Umutsuzluk içini kaplamasın. Şuanki acın zamanla geçecek ve yeni bir tedavi için gün sayacaksın. 🤲🏻 keşke doğal olsaydı da bu kadar stresi yaşamasaydık hiçbirimiz. Bizim de sınavımız bu galiba. Çabalayıp kavuşacağız bebeklerimize. Umarım bu üzüldüğün son an olur. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin artık🌸🤲🏻

D denizperisii evet ilk düşük olmuştu bu ise kimyasal gibi duruyor yaşım 32 artık birkaç sene bu işi rafa kaldıracağım maddi manevi bittim embriyoda kalmadı artık zaten psikolojik olarak iyi hissetmiyorum artık ama geçecek inanıyorum umarım herkes hayallerine kavuşur ben bu yola ara veriyorum artık 🙏

Rabbim sabır versin. .
Benim 2 tane kimyasal oldu.
Birini 45 le ogrenmistim, diğerini 160 la
Bunlardan sonra yapılan bir transfer de hiç tutmadı.
Benim 4 başarısız denemem oldu.
Artık 39 yaşında olduğum için bundan sonra da şansım azaldı artık diye bıraktım ben.
Sizin yaşınız genç kaliteli altın embriyoyu bulursunuz inşallah.
Bu süreçte yumurta kalitesini artıracak şeyler yapin

D denizperisii evet ilk düşük olmuştu bu ise kimyasal gibi duruyor yaşım 32 artık birkaç sene bu işi rafa kaldıracağım maddi manevi bittim embriyoda kalmadı artık zaten psikolojik olarak iyi hissetmiyorum artık ama geçecek inanıyorum umarım herkes hayallerine kavuşur ben bu yola ara veriyorum artık 🙏
Bu süreçte umarım doğal yollarla hamile kalırsın burda gelip paylaşırsın 🥹💐🙏🏼 maddi manevi hepimiz çok yorulduk. Ben 2 negatif sonrası sürekli ağladığım için psikolojik destek almıştım ve baya da toparlanmıştım. Kesinlikle öneririm canım süreci daha rahat atlatırsın belki sen de 🤲🏻 bu günlerin geçecek tüm kalbimle söylüyorum 💐

soralbeysu soralbeysu ya ben sana çok mutlu olmuştum böyle heyecanlanıp heyecanlanıp testler yapıyordun . Vazgeçme sene seneyi aratıyor evet çok zor evet maddi manevi çok yorucu ama en azından yumurta bulabiliyorken opu işlemini yaptırın dondurun sonrası ıcın kendınizi dinlenmeye çekin .
Rabbım ınsallah normal yolla nasip etsin

Safransari Safransari imtihan dünyası ablacım vazgeçme son kez bidaha dene ne zaman nasıl mucize gelecek bilemeyiz

Papatya insandı profılım isim değiştirdim .

Heyecanını kalpten hissetmiştim şimdi ise hüznünü bende yaşıyorum. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah. Pes etme. 33 yaşında basladim tedaviye 37 yaşında kavuştum kızıma.3 opu 5 transfer 1 kuretaj 3 kimyasal. İnan hepimiz zor süreçlerden geçtik ama kazananlar tedaviyi bırakmayanlar oldu.
Zamana ihtiyacın var hem fizyolojik hem psikolojik açıdan dinlenmen gerek.Çektiğin tüm sıkıntıları unutturacak bir evlat nasip olsun dilerim

Heyecanını kalpten hissetmiştim şimdi ise hüznünü bende yaşıyorum. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah. Pes etme. 33 yaşında basladim tedaviye 37 yaşında kavuştum kızıma.3 opu 5 transfer 1 kuretaj 3 kimyasal. İnan hepimiz zor süreçlerden geçtik ama kazananlar tedaviyi bırakmayanlar oldu.
Zamana ihtiyacın var hem fizyolojik hem psikolojik açıdan dinlenmen gerek.Çektiğin tüm sıkıntıları unutturacak bir evlat nasip olsun dilerim
Canım benim o kadar olumsuzluğa rağmen güzel sonuç alman ne kadar güzel doktorun kimyasalların hakkında ne dedi iki kimyasalım var yeni opu oldum şimdi tekrar transfer olacağım

Çok üzüldüm en kısa zamanda Rabbim nasip etsin
Bende 9.gün verdim 61.9çıktı 11.gun bugün verdim 72.9 çıkmış doktorum tekrarla perşembe dedi ama içim huzursuz sevincim kursagımda kalacak gibi..
Sizin doktor ne dedi kimyasal mı mış?

Çok üzüldüm en kısa zamanda Rabbim nasip etsin
Bende 9.gün verdim 61.9çıktı 11.gun bugün verdim 72.9 çıkmış doktorum tekrarla perşembe dedi ama içim huzursuz sevincim kursagımda kalacak gibi..
Sizin doktor ne dedi kimyasal mı mış?
Bana son bir daha kan ver emin olalım sonra ilaçları bırak dedi çok üzücü bugn kan verdim ama bitti yani ilaçları kullanmıyorum umudum yok 15 artmış 3 günde çok daha fazla artmalıydı keşke olsaydı embriyosu en kalitelisiydi çok büyük umudum vardı bu sefer ama malesef yıkıldım artık sıfırdan başlamam gerek ama akışına bırakacağım doğal olursa olur birkaç yıl kafamdan tüp bebeği atmayı düşünüyorum

Bana son bir daha kan ver emin olalım sonra ilaçları bırak dedi çok üzücü bugn kan verdim ama bitti yani ilaçları kullanmıyorum umudum yok 15 artmış 3 günde çok daha fazla artmalıydı keşke olsaydı embriyosu en kalitelisiydi çok büyük umudum vardı bu sefer ama malesef yıkıldım artık sıfırdan başlamam gerek ama akışına bırakacağım doğal olursa olur birkaç yıl kafamdan tüp bebeği atmayı düşünüyorum

Canım benim o kadar olumsuzluğa rağmen güzel sonuç alman ne kadar güzel doktorun kimyasalların hakkında ne dedi iki kimyasalım var yeni opu oldum şimdi tekrar transfer olacağım
Kalitesiz sperm ve kalitesiz yumurta sebebiyle sağlıklı embriyo oluşmadığı için dollenip tutunmanin ardından büyüyemeyip düşüyordu yumurtalar. Son opuya başlamadan önce 3 4 ay eşli olarak vitaminler bitkisel macunlar kaliteyi arttıracak şeyler yaptık öyle toplattik

Gerçekten çok üzüldüm sizin kadar heyecanlanmıştım bende, yazınızı sabah gördüm ama anca kendime gelip yazabildim. Aslında doktorunuz umudunuda kaybetmemiş perşembe tekrar istemiş. Allah büyüktür bende ilaçlarınızı bırakmayın, bunca gün aldınız 2 gün er yada geç bırakmak ne fark eder, belkide tam tersi olur. Ama olmasada üzülmeyin diyemicem, Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Birde kendinize tamam dinlenme zamanı verin ama yaşınız gençken bence bu durumu daha fazla ertelemeden baştan başlayın💙

Back