Çok üzgünüm kızlar

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
3.758
2.084
133
Tam 2 ay önce 26+2de bebeğimi kaybettim dün doktora gittim dekolman sebebi ile kaybetmişim bebeğimi muayene sırasında doktor pco musun diye sordu değilim diye biliyorum dedi şüphelendi test istedi böyle olup testleri temiz çıkan var mı arkadaşlar nolur yardım edin bebeğimin acısı çok büyük bir de bu dert ile dertlenmek istemiyorum :(

Öncelikle cok geçmiş olsun başın sagolsun canım benim inan ki cok üzüldüm .Allah yardimcin olsun.diğer konuda bilmiyorum hic boyle bi test yaptırmadım

Ben de 33.haftada kaybettim bebeğimi. Ama doğum sürecim çok sancılı oldu o ayrı bir olay. Ve pkoslu olduğumu doğumdan yaklaşık 9 ay sonra öğrendim. Sana bu sebepten kaybettiğini ne zaman söyledi doktor. Doğumdan sonra mı?

Ben de 33.haftada kaybettim bebeğimi. Ama doğum sürecim çok sancılı oldu o ayrı bir olay. Ve pkoslu olduğumu doğumdan yaklaşık 9 ay sonra öğrendim. Sana bu sebepten kaybettiğini ne zaman söyledi doktor. Doğumdan sonra mı?
Dünya öğrendim canım:( pco olduğun nasıl anlaşıldı usg de mi

cok üzüldüm gecmjs olsun ama merak da ettim nasil oldu sancin fln mi vardi
Yok cnm son 3 haftada karnım sertleşti ama gerizekalı doktorlar herşey normal diye yolladı halbuki bebeğimin plasentası ayrılmaya başlamış ben kendimi parçaladım sonunda anladılar bi terslik olduğunu ertesi gün doğum oldu

Yok cnm son 3 haftada karnım sertleşti ama gerizekalı doktorlar herşey normal diye yolladı halbuki bebeğimin plasentası ayrılmaya başlamış ben kendimi parçaladım sonunda anladılar bi terslik olduğunu ertesi gün doğum oldu
benm karnim da sert ama hamilelkkte normal degilmi ki ben cok korkuyorum bildiğin piskolojim bozuldu

Back