Canim muyneden geldim rahimde kanama olmus o bosalmis bebek iyiydi serum taktilar agri kesici fitil verdiler aksama yada yarina cikarim allh izn verirse kannam yari yariya azaldi dr um kanamanin bebegin presenta etrafinda birikmesinden disa akmasi daha iyi dedi rabbim bundan sonramizi iyi etsn[/QUOTE
Amin insallah
Canım bende de miyom hamilelik öncesi yoktu şimdi var ama ona da önemli değil diyor doktorlar.bu perşembe kontrolüm.bugun böbrek ağrım da Peyda oldu.bir çocuğunun daha olması çok güzel. Sanırım ben ikinciye cesaret edemem.3n azından şartları uygun bir yere gider orda düşünürüm. Şimdi öğretmenim ve bulunduğum şehirde malesef sağlık sal dım cayıra mevlam kayıra.Canim benim biraz farkli miyomlu hamilrlik insanin basina gelince neler ogreniyor bir kizim var 4 yasinda ondan sorunsz gebelik gecirdm bunda ogreniyorm herseyi bende...ne yaplim meleklerimz icin katlancaz her zorluga senin nezamn kotrolun...
Inşallah canım inşallah. Diken üstündeYim..Canım bende de miyom hamilelik öncesi yoktu şimdi var ama ona da önemli değil diyor doktorlar.bu perşembe kontrolüm.bugun böbrek ağrım da Peyda oldu.bir çocuğunun daha olması çok güzel. Sanırım ben ikinciye cesaret edemem.3n azından şartları uygun bir yere gider orda düşünürüm. Şimdi öğretmenim ve bulunduğum şehirde malesef sağlık sal dım cayıra mevlam kayıra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?