• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama :(( cok üzgünm saçımı açıyım derken ellerim beyazladı... . yardm edin nolur

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
303
İstanbul
:43:Kızllarrr ben bugün saçımın rengini açıyım dedi neva colorın saç açıcısını kullandım aptallk ettim elimle sürdüm eldiven falan kullanmadım boya değilya :((( ellerim bembeyaz odlu cıkmıııooo da ben napıcamm nolur bana yardm edinnnnn ckar mı bunlarrr zamanla bembayaz ellerim war kireç gibi :43::43:

cıkar ya zamanla yıkadıkca falan bazen benimde elime boya gelir kapkara olur:26: ama yıkadıkca cıkıyor kalıcı olmaz sanmam...

ben bazen bulaşan boyaları makyaj temizleyiciler ile çıkarıyorum..işe yarıyor..
sen de bir dene istersen canım..

ama zamanla yıkadıkça çıkıyor tatlım,sıkma canını..
saçın nasıl oldu bu arada ?

ben bazen bulaşan boyaları makyaj temizleyiciler ile çıkarıyorum..işe yarıyor..
sen de bir dene istersen canım..

ama zamanla yıkadıkça çıkıyor tatlım,sıkma canını..
saçın nasıl oldu bu arada ?

saçım cok güsel oldu canım turuncu olur diye cok korkmuştm ama kestane rengi saçlarma sürünce kumral oldm gibi cok tatlı bi renk oldu hafif sarımsı :) Tavsiyen için de cok sagol canm içimi rahatlattın.

ekledim kzlar :D köklerindeki renkti saçım . .:9:

Eklentiler

• $sccc.webp
    $sccc.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 49
ya cnm sizce benim eski saç rengim siyah mı tam olarak ve şmdiki saç rengim neyakın bi renk olmuş :( içime sinmesse kendi rengine boyamak istiyorumda yardımcı olurmusunuz :17:

Back