Cok uyuyorum

rumeysamustafa

ELHAMDÜLİLLAH
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
9.812
27
108
İstanbul
meltem hanım benim sorunum cok uyumamla alakalı.yani bıraksanız 14 16 saat uyuyabilirim.2009 yılında ağır bi depresif bozukluk tedavisi gördüm 15 gn hastahenede yattım sonra samsun tıp fakültesindeki doktorum sayesinde tedavi sürecim başarılı oldu.şimdi 2 yıllık evlyim.eşim sabah 3 4 5 e kadar oturup sabah 8 9 da kalkabilen bi insan ama b sen o saatlerde yattığmda saat 1 2 gibi kalkabiliyrm oda zorla .12 den önce yatsam bile 9 da zor uyanıyorum.sürekli gecmişte yaptğım kötü şeyleri bana yapılan yanlış şeyleri düşünüyrum eşimle olan güzel anıları ise hatırlamakta zorlanıyrum.moralim bozuldugnda ise 24 saat yatıyrum yataktan cıkamıyorum.bi iş yaparken başka bi iş aklıma geldiğinde hemen ona yöneliyrum bi işi tamamlayamyrum bi psikiytrsten yada psikologtan yardım almalımıyım

Siz bir uyku bozukluğu birimine başvurmalısınız. Büyük hastanelerin uyku bozukluğu birimleri var. Bunlardan birine başvurursanız, sıkıntınız teşhis ve tedavi edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…