• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok uyuyorum ne yapmalıyım

birprensannesii

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
146
-162
46
24
Hiç uykuya doymuyorum hastaneye gittim bişiy çıkmadı vürüs geçince uyku testi yaptırcam ama aranızda çok uyumak için kürler varmı

Canim benim de oyleydi bir anda cok yiyor olabilir misin yediklerini azaltabilirsin bende cok etkisi oldu yiyip yiyip doyunca uykuya dalasim geliyodu biraktim o aliskanligimi simdi diyet yapiyorum uykum daha duzene girdi bir dene istersen

Canım ben de öyleydim. Kan değerlerim düşmüş, kan takviyesi aldım biraz daha toparlandım. Bide sürekli uyuyunca insan hep uyumak istiyor. Uyku yerine kendi uğraş bulmani tavsiye ederim.

Kan değerlerin düşük olunca uykuya megilli oluyorsun kendimden biliyorum kafamı kaldiramazdım

Bir ara bende öyleydim sürekli uyuyordum ve zor uyanıyordum meğer kan değerlerim vitamin falan hep düşmüş ilaçları kullanmaya başladıktan sonra kendime geldim

Ben de aynı durumdayım 11 saatlere çıkıyor bazen maalesef :( kan değerlerime baktırdım sorun yok. Ya ondandır ya da için sıkılmıl bunalımda olabilirsin. Ben henüz düzelmedim ama bana verilen tavsiyeler şöyle
Uğraşacak bi şeyler bul, beynini meşgul et
Ve benim yaptığım gibi boş kaldığın an yatağına uzanma sakın :D telefonu alıyorum yatapa uzanıyorum öyle hemen uykum geliyo

Back