Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim benim de oyleydi bir anda cok yiyor olabilir misin yediklerini azaltabilirsin bende cok etkisi oldu yiyip yiyip doyunca uykuya dalasim geliyodu biraktim o aliskanligimi simdi diyet yapiyorum uykum daha duzene girdi bir dene istersen
Canim benim de oyleydi bir anda cok yiyor olabilir misin yediklerini azaltabilirsin bende cok etkisi oldu yiyip yiyip doyunca uykuya dalasim geliyodu biraktim o aliskanligimi simdi diyet yapiyorum uykum daha duzene girdi bir dene istersen
Canım ben de öyleydim. Kan değerlerim düşmüş, kan takviyesi aldım biraz daha toparlandım. Bide sürekli uyuyunca insan hep uyumak istiyor. Uyku yerine kendi uğraş bulmani tavsiye ederim.
Bir ara bende öyleydim sürekli uyuyordum ve zor uyanıyordum meğer kan değerlerim vitamin falan hep düşmüş ilaçları kullanmaya başladıktan sonra kendime geldim
Ben de aynı durumdayım 11 saatlere çıkıyor bazen maalesef kan değerlerime baktırdım sorun yok. Ya ondandır ya da için sıkılmıl bunalımda olabilirsin. Ben henüz düzelmedim ama bana verilen tavsiyeler şöyle Uğraşacak bi şeyler bul, beynini meşgul et Ve benim yaptığım gibi boş kaldığın an yatağına uzanma sakın telefonu alıyorum yatapa uzanıyorum öyle hemen uykum geliyo