Bebek İkinci El Çok uyguna oyuncak, ayakkabı, yenidoğandan 2buçuk yaşa kadar kız erkek giysiler

arkadaşlar 2 3 5 8 ve 9 numaralı oyuncaklar duhaneymen arkadaşımıza ayrılmıştır

Tamam canim baska ekleyecegin var mi? Kiyafet,ayakkabi?

canım 1 yaş civarı kız var 22 numara sandalet var erkek için 2 yaş civarı bebek var .eklemeye başlıycam benim kız yeni uyudu oğlanda ayakta .6 ve 10 u ayırdım o zaman sana

15- ( markası silinmiş şuan floda 50 tl civarı satılıyor) 22 numara evde giydirmiştim tabanda sarı gibi görünen şeffaf yerde ışık yanıyodu şuan çalışmıyor 15 tl

16- polaris sandalet çok az giyildi yeni gibi 24 numara arkasındada ayarı var ben giydirdiğimde biraz büyük geliyordu arka ayarı sayesinde rahatça giydirebildim 20 tl

18- büyük boy park yatak için kenar koruyuculu çarşaflı yorganlı uyku seti Yorgancıoğlu markası. makınada düşük devirde yıkayabilirsinis elyafları toplanma yapmıyor ben sadece yeni doğum yaptığımda serdi daha sonra kaldırdım kullanmadım 25 ytl

19- 2numara 6 ay a uygun sanırım 3 tl
20- 3 aya uygun 2 tl tanesi
21- 0-3 ay wenice marka temiz kullanıldı 4 tl

23- wenice 3-6 ay çıtçıtlı badi pembesinin orta çıtçıtı koptu ama kullanıma engel değil beyaz 4tl pembe 3 tl

24- wenice 3-6 ay patikli alt 4 tl
25- azizbebe 0 alt 3tl
26- disney marka 3-6 ay ikisi 3 tl
27- F&F MARKA 3-6 AY 2 tl kalıbı büyük 6 ay sonrasıda giyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…