cok uygun fıyatlara parfüm satışı

12 tl mı acık parfumler bıle daha pahalı.. nerden alıp satıosun sen parfumlerı.... nerden gelıo... bu fıata parfummmu olralsanaalsanasmile

ya arkadaşlar satış yapmak yasak diilmiii..ona göre yane bizde yapalım olmazsa

tanısırız canım merak etme almaya nıyetın yok madem yorumda yapman gereksız uyan benımle ırtıbata gecer ha uymuyosa oku ve gec bu kadar basıt senden yorum bekleyen yok sekerım

tanısırız canım merak etme almaya nıyetın yok madem yorumda yapman gereksız uyan benımle ırtıbata gecer ha uymuyosa oku ve gec bu kadar basıt senden yorum bekleyen yok sekerım

sana yorumda bulunmadım zaten,arkadaşlara uyarıda bulundummm...burada sahtekarları yanımıza almıyoruz...lmaz: :enbuyukkk:

Ürünlerinizin sahte olduguna %100 eminim
paranızı bunlara kaptırmayın kızlar
5 ml orijinal carolına herrera parfüm aldım, 15 dolar ödedim
gerçek bir parfüm asla ucuz olmaz pis pis seylere para vermeyin
avonun oriflame in sahtesı olmaz, ama lacoste hypnose filan 40 tl ye ancak 10 ml si alınır

cnm eğer satış yapacaksan ikna kabiliyetin olmalı.yani neden bu kadar ucuz insanları ikna edebilmen gerek bence!!!!gerçekten merak ettim neden bu kadar ucuz.yanlış anlama sadece merakten soruyorum tüketici daima haklıdır sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab

neyi ikna edicek kızlar? size diyorum ki beş ml orıjınal parfüm 15 dolar
nası 40 ytl ye satabılır kı???

merhaba.. arkadasın parfümleri orj. olabilir belki .. ml olarak en fazla 50 olur ama 40 a sattığı parfümler. bende pahalı orj parfümleri çok yakın bi arkadaşımdan 70-80-90 civarı fiyatlara temin ediyorum çünkü. milimleride fazla.. bunların uygun olmasının sebebi tester ürünler olması. mağazalarda müşterilerin denemesi için üretilen,satışa sunulmayan,şişenin altında yada üstünde "not for sale" yada "tester" yazan kimi zaman kapaksız yada kutusuz,kutuluysada tester olduğu için karton kutuda bandrollü ,üzerinde tester yazan ürünler olması.denildiği gibi sahtesinin kokusu 1 saate uçar.. benim dün sıktığım bvlgari bugün hala bileğimde hafif hafif kokuyo.. kendisi bi açıklama getirmemiş ama arkadaşın ürünleri bu şekildemidir bilemiyorum. tabi ama sizlerde araştırırsanız bu bahsettiğim tester için ayrılmış ürünlerden temin edebilirsiniz belki.yani satılabilir , ama tester olursa.. iyi günler

bizde 3 tanesini 100 liraya almıştık ama pişman oldum 10 dakika sonra kokudan eser kalmıyo ki sempatiksalakcinni

sahtekarlığı ticaret benimsemiş kişiler işte.yeri yurdu belli olmayandan almamak gerek.
düşünürsende şu sıralar strawberryde bazı orj. parfümler anneler günü dolayısıyla indirimde.. oralardan bakılabilir bi zaman.

selamlar...benim tam aradığım bir konuya değinmişssin.bir sorum olacaktı.ben bu orjinal parfümlerin 5 ml lik şişelerini nereden satın alabilirim.parfüm tutkusundan dolayı istiyorum ki çoğu parfümden numunem olsun.bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…