selam ben toptan ve perakende parfüm satışı yapıyorum 12 tl ye orjinalın 1.kalitede ihrac fazlası parfümler tabi...almak isteyenler beni arayabilir...izmirde oturuyorum...istediğiniz markalar mevcut...lacoste pink,dolca gabbana light blue,bvlgari her tarz parfüm mevcut...tel:505 228 20 07
bende orjinalliğine inanamadım..sorumluluk bana ait diyo ama nereden tanıyoruz ki seni sorumluluğu yükliyelim..
orjinal olmayanlar şişelerinde de anlaşılıyo ben pazarda satılanlara baktım.böle bazılarının baskıları fln kaymış.şişelerin camları kalitesiz.orjinalde böle şeler mümkün değil yani..
tanısırız canım merak etme almaya nıyetın yok madem yorumda yapman gereksız uyan benımle ırtıbata gecer ha uymuyosa oku ve gec bu kadar basıt senden yorum bekleyen yok sekerım
arkadaşlar piyasada 120 den assagı bulamayacagınız parfumler bende sadece 40 tl ornegın hipnoz.lacoste.chanel chance vs... aklıma gelenler avon parfimleri satısı yapıyorum orjınaldır her turlu garantısını verıyorum bunun yanında loreal-max foctor-flormar-escape ve dıgerlerı makyaj urunlerı satıyorum ırtıbata gecmek ısteyen arkadaslar bana burdan yazmaları yeterlı olucaktı....
evet malesef öyle kandıranlar çok fazla. insanlara güvenmek zor...
Ürünlerinizin sahte olduguna %100 eminim
paranızı bunlara kaptırmayın kızlar
5 ml orijinal carolına herrera parfüm aldım, 15 dolar ödedim
gerçek bir parfüm asla ucuz olmaz pis pis seylere para vermeyin
avonun oriflame in sahtesı olmaz, ama lacoste hypnose filan 40 tl ye ancak 10 ml si alınır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?