• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok uygun fıyatlara parfüm satışı

ozlem44

hayatı kolaylaştırma
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
65
0
86
- Yurtdışı
arkadaşlar piyasada 120 den assagı bulamayacagınız parfumler bende sadece 40 tl ornegın hipnoz.lacoste.chanel chance vs... aklıma gelenler avon parfimleri satısı yapıyorum orjınaldır her turlu garantısını verıyorum bunun yanında loreal-max foctor-flormar-escape ve dıgerlerı makyaj urunlerı satıyorum ırtıbata gecmek ısteyen arkadaslar bana burdan yazmaları yeterlı olucaktı....

1. kaliteden parfüm diye geçiyor bisim burdada satışını yapan bi tanıdıgım var max factor fondöten 5 tl ye satıyor sizce mantıklı mı? .. ben almıştım parfüm görüntüsü şişesi birebir aynı ancak sıkıp bekledikten sonra anlaşılıyo gercek olmadıgı.. bir saat sonra kokusu gidio.. d&p den acık parfüm alsam daha iyi yani..

Avon parfümleri orijinaldir de diğerlerini bilemem.Ayrıca Avon da 35 çok uygun sayılmaz.O indirimi Avonun kendisi de yapıyor.

arkadası bilemem ama birebir cakmaları var gecen hafta annemin arkadasını kandırmıs bi adam işte gemide çalışıyorum bunları aldım ama elimde kaldı giderken geçiremiyorum gumrukten 2 tanesini 150 tl satıyorum demiş almıs kadında eve gelmişki açmıs yag gibi bişi atmıs çöpe cilde zararlı çok dikkat edin

gitti gidiyordada var orjinasl gibi yurtdışında birebir koku fln aynı gelio nasıl acaba..memnun olan var bnde alıcktm ama bilemedm :S

Parfüm fiyatları 3 aşağı beş ykarı her yerde standart.. 100 tlik orjinal bi parfümü 90a 85e satan biyer belki bulurunuz,ama 60a 50ye mümkün değil.. Gümrüksüz gelişi bile en iyi ihtimal 80dir o parfümün...
Yurtdışndan çok parfüm aldım. Ama trde 120 olnı 90a aldım, yani 120lik parfüm 40 a satılıyorsa asla orjinal değildir...
40tlye erli üretim cecile privacy falan alırım da gene ne idüğü belirsiz çakma parfüm almam.. Hatta 8x4 deodorantlar bile çakma parfümden iyidir, en azından kimn ürettiği nasıl ürettiği belli....

cakmami arkadasim? orjinali o fiata verecek halin yok ya..

arkadaslar ben her turlu garantısını verıyorum dedım sıze ben faturasız getırıyorum cakma olsa garantı veremem oyle degılmı almak ısteyenlere ozelden numaramı yasadıgım yerı belırtırım artı ben yurt dısından faturasız getırıyorum faturasız oldugu ıcın fıyatlar uygun tabıkı faturayı kessem bu fıyatalara vermem ımkansız avonun fıyatları parfumune gore degısıyor eger alıcı varsa yardımcı olabılırım bende sune kadar parfumlere o kadar para verıyodumkı artık vermıyorum dolar uzerınden pıyasada satılan parfumu bıle butceme uygun fıyatlara gore alıyorum ve kullanıyorum almak ısteyen arkadaslarım burdan bana urunun adını yazarlarsa bende ıletısıme gecerım her turlu sorumluluk bana aittir.ve tabıkı kılişelesmiş sözle:memnun kalmadıgınız taktırde urunu ıade edebılırsınız bu kadar emın konusuyorumii gunler

Pardon ama faturasız parfümü nereden bulup alıyorsun.. Avrupada faturasız alışveriş ancak çalıntı mallarda olur, hiçbir mağazadan faturasız iğne yi geçtim çöp bile alamazsın....
Ayrıca parfümn orjinalliğini nasıl garanti edeceksin.. Orjinal parfüm ancak fatura ile kayıtlı resmi barkod le garanti edilebilir....
Artık hologramların bile çakması yapılabiliyor...

arkadaşlar burdan satış yapmak yasak diilmi:S benmi öle biliyorum????

Pazarda Çakma parfümler 20 Tl. . şişesi tamamen aynı. . .Sen daha pahalıya satıosun

bende orjinalliğine inanamadım..sorumluluk bana ait diyo ama nereden tanıyoruz ki seni sorumluluğu yükliyelim..
orjinal olmayanlar şişelerinde de anlaşılıyo ben pazarda satılanlara baktım.böle bazılarının baskıları fln kaymış.şişelerin camları kalitesiz.orjinalde böle şeler mümkün değil yani..

Back