Gelinlik Modelleri Çok Uygun Fiyata Gelinlikler

_eZeL_

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2007
2.608
3
Arkadaşlar merhaba biliyorum ki herkez gelinliğim hem istediğim gibi hem de uygun fiyata olsun istiyor kızlar nerdeyse internette araştırmadığım yer kalmadı dersem yeri var, ve iki tane internet üzerinden online satış yapan biri yabancı biri de almanya menşeyli türk bir site buldum fiyatlar yabancı olanda dolar üzerinden ama TL'ye çevrildiğinde kargoyuda eklediğinde en fazla 550 - 600 TL fiyat çıkıyor ama ne kadar güvenilir bilmiyorum gerçi kredi kartından para paypal aracılığı ile çekiliyor ve kart bilgilerini asla siteyle paylaşmıyorlar yanlız nasıl bir gelinlik gelir orasını bilmiyorum ama şöylede bir durum var mesela benim yaşadığım şehirde gelinlik satan mağazalarda aynı işlemi uyguluyor senin ölçülerini alıp başka bir şehirden sipariş veriyorlar resimde beğendiğin gelinlik ölçülerine göre dikilip geliyor
neyse diğer bahsettiğim sitede aynı, ölçülerini veriyorsun dikip kargoyla gönderiyorlar 2 gün içerisinde iade etme şansın var burda sitenin ismini verebiliyormuyum bilmiyorum o yüzden özelden cvp verebilirim sizlerde bi bakarsınız sitelere

ya üstüne giydiğinde beğenmezse bence deneyip göreceğin biryerden alınmalı

haklısın canım bencede öyle ama bazı yerlerde o imkan yok yani gelinliği modelinden seçiyorsun ölçülerine göre diktiriyorlar ve onlarada en az 1000 TL ödüyorsun açıkçası bizim burda öyle yani deneme imkanı olmayanlar için ve uygun fiyatlı arayanlar için benimki bir öneri sadece

banada lutfen hatta istersen bende birkac web sitesi adresi verebilirim fiyatlar neredeyse 150 dolar dan basliyor

tatlım bana da yollar mısın ablama gelinlik bakıyoruz da

ya arkadaşlar hangi siteymiş o beni de bilgilendirin nooluuur. kayınvalidem zaten masraf olmasın die beni yiyip bitiriyo :gitme: :sinifsinif: çok ihityacım var böyle adreslere

ay ben burdaki gelinliğin birine bayıldım ya pazarlık payı varmı

X