Valla ne size ne eşinize üzülürüm. Sadece 3 çocuğunuza üzülürüm. Kaçarak evlenmek en büyük hata zaten, hele o yaşta okulu bırakıp kaçıp evlenmek... Hangi cesaretle... Allah yardımcınız olsun.
bence kadın sığınma evleri falan var en azından işe girmene yardımcı oluyorlar çocuklar için boşanmış kadınlara ücretsiz kreş ayarlıyorlar.. aile ve sosyal politikalar bakanlığı bulunduğun ilin müdürlüğünü aramalısın. bulunduğun ilin belediyesi ve valilikte eminim durumu olmayan vatandaşlara yardım ediyordur. hepsini araştırmalısın.. okuyan çocuğun varsa burs gibi
Fake gibi geldi konu ama gerçekse sen iyi dayanıyorsun valla.
Bir tanıdığımın başına aynı bu şekilde bir olay geldi onlarda çocuk yok ama kız pskologlardan çıkamadı zavallım.
Allah yardımcınız olsun, böylelerini uçkurlarından asıcan çok net!
Millet 1 cocugu yaparken 1000 kere dusunur, siz isiniz yokken, maddi durumunuz kotuyken genc yasta neye guvenip 3 cocuk yaptiniz? Adam kacmasa 10 a tamamlardiniz herhalde.
Neyse allah rizkini verir zaten, uzulmeyin.
hepiniz o kadar iyi kalplisiniz ki inanın çok iyi geldiniz. kendimi sizinle çok iyi hissettim. benim amacım kendimi acındırmak değildi ama insan istemedende acıyor herlde. ben sadece sizinle derdimi paylaşmak istedim. hepiniz iyiki varsınız. iyikiii
Eski eşinizin bir ailesi yok mu? 3 tane masum yavrudan bahsediyorsunuz. Torunlarına sahip çıkmıyor mu aile? Kaçarak evlenme konusunda binlerce olumsuz örnek var ancak yine de bizzat yaşayıp deneyinlemeden ders almıyo genç kızlarımız. Bundan sonrası için size tavsiyem, başvurabildiğiniz yardım kuruluşlarına, belediyelere, iş yerlerine başvurun. Mutlaka size uzanacak eller, açılacak kapılar vardır. Örneğin burda harcadığınız zamanı ve enerjiyi çocuklarınıza ve bi süre geçim sıkıntılarınızı çözmeye ayırın. Ama çözümü bir başka yanlış birliktelikte aramayın. Sırf bu sıkıntıları çözebilmek için başka bir yanlış limana demir atmayın.
Çocukların yaşı kaç?
şimdi nerede kalıyorsunuz?
makyaj malzemeleriyle üç çocuğa nasıl bakıyorsunuz?
sizin yaşınız kaç?
boşanırken avukatınız talep etmedi mi tazminat ve nafaka?
ödenmeyen nafaka peşinde neden koşmuyorsunuz?
madem gücünüz yok bu nafakalara muhtaçsınız siz çocuklarınız için gururu neden bir kenara bırakamıyormusunuz?
Yüzyüze gelmek istemiyorum diyorsunuz fakat çocuklarınız için gelmek zorunda olduğunuzun farkında değilmisiniz?
sorulara cevap verin lütfen. Yada ayrıntısı daha inanılır esaslı başka bir senaryo ile gelin. Cevapsız bırakırsanız böyle düşüneceğim. Yok değilse yardım etmek için uğraşacağım