çok utanıyorum...

utanıyorum deyince kocanı aldatıyorsun zannetim.senin gibi bisürü kadın var yeni bir hayat başlamış senin için
inşallah daha güzel bir hayata başlarsın . iyi bir iş bulup çalışır çoçuklarına bakarsın. hatta ben diyorum ki kadınlar klübünde senin gibi zor durumda olan bayanlar ortak iş bile yapabilir. birlikten kuvvet doğar aynı yarayı paylaşan insanlar birbirlerine daha iyi kenetlenir ve muhteşem sonuçlar ortaya çıkar.

ekonomik özgürlük? yok
eşin geliri? kötü
üniversiteyi geçtim, lise diploması? yok
üstelik 3 çocuk.
doğum kontrolü diye bir şey duydunuz mu hayatınızda? hayır neyinize güvenip 3 tane çocuk doğurursunuz anlamam ki, bizim bir taneyi gözümüz kesmiyor.
üstüne koca da başka kadına kaçmış.
şimdi elde yok avuçta yok, kıyamam olan yine o çocuklara oluyor.
hayır sen niye adamı tek celsede boşuyorsun, neden nafaka tazminat almıyorsun, onu da anlamadım.
evet, sen en iyisi hacıya hocaya git, cahillik değil, büyüdür o kesin.
bi bitmediniz vallaha ya!

Allah yardimcin olsun canim ..cocuklarin icin moralini yüksek tutmalisin..beterin beteri var unutma..

Son düzenleme:
Allah yardimcin olsun canim ..cocuklarin icin moralini yüksek tutmalisin..beterin beteri var unutma..

utanıcak birisi var ise,o da eski eşin.
nasıl bir mutsuzluğun üzerine,mutluluk kurmaya çalışıyorlar.
birde 3 çocuğun vebali,senin ahın onların yanına kalırmı bilmem..
Çocuklarını sahiplenmeyen bir baba, birde başkasında çocuk yapıyor..
sanki senin çocuklarının sorumluluğunu yerine getirmiş gibi .pes yani.

3 çocuğa nasıl baktınız eşiniz gittiğinden beri? mama, bez, şeker çikolata yok ne biliyim kitap defter üst baş? hemen makyaj malzemesi satmaya başlamadınız heralde. o arada ne yaptınız? eşiniz gitmedende bir şey kazanmıyordu diyorsunuz o zaman nasıl geçiniyprdunuz? hadi bir siz bir adam olsa geçinilirde 3 çocuk?? ben bazen anlamıyorum.

Fake denmemeli hemen.
Benimde bi cok sevdigim eski komsum var. Hala diye sesleniriz cok yakinizdir.

Halam hastaydi ve 2 cocuklari vardi. Kocasi askim hayatimla konusurdu. Hersey guzel diye dusunurken bizim mhalleden baska bi mahalleye tasindilar.
Aynen su anki gibi bska bi kadina gitti kocasi.
Adam ozurler diledi halamin oglu halamin sucladi affetmiyosun sen babami diye. Oglu icin affetti herseye ragmen.
Sonra geldi kagitlarla oynayip evdeki son kurusuna kadar toplayip tekrar kacti.
Kucuk oglu herseyi o an farketti.
Hatta sosyal hizmetlerden destek bile alamadi halam adam borcla harcla birakti halami nsil yaptiysa. Mechur su anki gibi evi gecindirdi. Neyseki buyuk oglu 16 felandi biraz olsa destek sagladi.

Konu sahibi hayat boyle maalesef.
Gercekten cok zor seyler bu yasadiklarin.
Ama nolur hocaya gidiyim buyu var felan diye dusunme.
Buyu olsa nee olmasa ne.
Bu adam sana geri donse nolucakki?

O adami hic tanimams say ve yoluna devam et. Allahim yardimci olsun sana

3 çocuğa nasıl baktınız eşiniz gittiğinden beri? mama, bez, şeker çikolata yok ne biliyim kitap defter üst baş? hemen makyaj malzemesi satmaya başlamadınız heralde. o arada ne yaptınız? eşiniz gitmedende bir şey kazanmıyordu diyorsunuz o zaman nasıl geçiniyprdunuz? hadi bir siz bir adam olsa geçinilirde 3 çocuk?? ben bazen anlamıyorum.
takıları varmış komşuları da yardım etmiş ama yinede çok zor.Allah düşmanımın bile başına vermesin hiçbir kadın bunları haketmiyor

takıları varmış komşuları da yardım etmiş ama yinede çok zor.Allah düşmanımın bile başına vermesin hiçbir kadın bunları haketmiyor
kesinlikle.. hiçbir çocukta haketmiyor üzülüyorum böyle şeylere. yokluk, çaresizlik çok zor.

Utanacak kişi sen degilsin , helal olsun sana uç yavrundan vazgecmemişsin
En kısa zamanda iyi bir iş bulursun umarım.

o adamlığından utanmıyorsa siz neden utanasınız ki ? Size sabır ve metanet diliyorum eski eşinize de Allah layığını versin.
Neticede yuva yıkanın yuvası olmaz,o evliliğin hayrını görebilir mi bilemiyorum.

bunları yazarken o kadar utanıyorumki... Kocamla kaçarak evlendik üçte çocuğum olduu herşey iyi gibiydi üçüncü çocuğumu doğurdum elime aldım. iki ay sonra kocam iş için antalya ya gideceğini söyledi cok sevdikk! çünkü maddi anlamda zor gunler yaşamaya başladık. kocamı hazırladım temiz kıyafetler koydum ütüledimm ama ne yazık ki aptallık yapmışım! üç çocuğumla ortada kalıverdim ne yapacağımı bilmiyorum. kocam sevgilisiyle kaçmış ya inanabiliyomusunuz sevgilisi olduğunu bile anlayamamışım bu nasıl oluyor böyle! üstelikk kız daha liseyi yeni bitirecek yaşta! salaklığımamı yanayım saflığımamı? uzun zaman geçti üstünden birazda olsa atlattım cocuklarım için ama cok gecim sıkıntısı yaşıyorum kaçtığım için ailem beni ölmüş kabul etti ne yazıkk ki kaldım ortada şimdi ne yapayım ben! bu siteyi keşfettim yazmak iyi geliyor. yeni yeni bir abi ile tanıştım evden makyaj malzemesi satıyorum tabiki sizde biliyosunuz ock kazanmıyorum komsularım cok yardım ediyorr cok saolsunlar hepsi şimdi yarım bıraktığım eğitmimi tamamlayıp cocuklarıma gelecek sağlamak istiyorum. kocama ne oldu diye sorarsanız tek celsede boşandık ve yeni aile kurdu çocuğu bile oluyor. ..
Allah yardımcın olsun ne dıyeyım de baslıkla hıkayeyı bagdastıramadım . Bır de yenı yenı bı abı ıle tanıstım kısmını ..

Sen niye utanıyorsun ki be arkadaşım onu anlamadım.
Boşanmışsın işte ohh..o koca dediğin adama ne yap yap nafaka bağlat..3çocuğun var ,.

:KK75:Yeni eşi hamile diyosun takibi bırak önce. O adam müsveddesini boğasım geldi şuan :KK34: sakın çocuklar içn bile konuşma telde. Ve Allah büyük. Pişman olcak çocklarını özleyecek . O zmnda kandırılma sakın. O kadınıda başkası içn bırakack belki ama yanına kalmaz.

Biraz fazla güvenmişin ve çok sewmişin ki gözlerini kör etmş . Allah sabır versin

Türk filmi gibi.. Allah yardımcın olsun. Utanılacak bir şey sen değil eski eşin yapmış ! Başın dimdik Yürü. Allah elbette bi kapı açar. Bak bu site kadınların el emeklerini hiçbi şey talep etmeden reklam yapıyo. Aç bi sayfa.koy ürünlerini. Satarsın katkı olur sanada.

bunları yazarken o kadar utanıyorumki... Kocamla kaçarak evlendik üçte çocuğum olduu herşey iyi gibiydi üçüncü çocuğumu doğurdum elime aldım. iki ay sonra kocam iş için antalya ya gideceğini söyledi cok sevdikk! çünkü maddi anlamda zor gunler yaşamaya başladık. kocamı hazırladım temiz kıyafetler koydum ütüledimm ama ne yazık ki aptallık yapmışım! üç çocuğumla ortada kalıverdim ne yapacağımı bilmiyorum. kocam sevgilisiyle kaçmış ya inanabiliyomusunuz sevgilisi olduğunu bile anlayamamışım bu nasıl oluyor böyle! üstelikk kız daha liseyi yeni bitirecek yaşta! salaklığımamı yanayım saflığımamı? uzun zaman geçti üstünden birazda olsa atlattım cocuklarım için ama cok gecim sıkıntısı yaşıyorum kaçtığım için ailem beni ölmüş kabul etti ne yazıkk ki kaldım ortada şimdi ne yapayım ben! bu siteyi keşfettim yazmak iyi geliyor. yeni yeni bir abi ile tanıştım evden makyaj malzemesi satıyorum tabiki sizde biliyosunuz ock kazanmıyorum komsularım cok yardım ediyorr cok saolsunlar hepsi şimdi yarım bıraktığım eğitmimi tamamlayıp cocuklarıma gelecek sağlamak istiyorum. kocama ne oldu diye sorarsanız tek celsede boşandık ve yeni aile kurdu çocuğu bile oluyor. ..

yuh demek istiyorum yaa lanet olsun böyle adama cnm özelden yazdım bakarmısın.

nasıl gecınıyorsun nerede kalıyorsun cocukların kac yasında

X