çok utanıyorum...

ilk başlarda herkes tepkili ve iyiydi ama zaman geçtikçe onlarda çekildiler ne oldu ne bitti anlamadım neler konuşuldu inanın bilmiyorum ama kaynanam cok iyi bi kadın ama oğlu daha baskın geliyo demekki bazen cevreme inanasım gelio büyü diyenler cok var sizce inanıp bi hacıya hocaya gitmelimiyim
büyümü? hacı hocamı ?:KK57:
şaka gibi ya adam seni aldatıyo hocaya gitsen ne olacakki

merhaba canım yaşadıkların adına çok üzüldüm. Kaymakamlık gibi yerlerden de yardım talep edebilirsin. makyaj malzemesi satıyorum demişsin markası nedir? eğer cildime uygunsa sana katkıda bulunmak isterim. Seve seve :) özelden konuşalım lütfen.

bunları yazarken o kadar utanıyorumki... Kocamla kaçarak evlendik üçte çocuğum olduu herşey iyi gibiydi üçüncü çocuğumu doğurdum elime aldım. iki ay sonra kocam iş için antalya ya gideceğini söyledi cok sevdikk! çünkü maddi anlamda zor gunler yaşamaya başladık. kocamı hazırladım temiz kıyafetler koydum ütüledimm ama ne yazık ki aptallık yapmışım! üç çocuğumla ortada kalıverdim ne yapacağımı bilmiyorum. kocam sevgilisiyle kaçmış ya inanabiliyomusunuz sevgilisi olduğunu bile anlayamamışım bu nasıl oluyor böyle! üstelikk kız daha liseyi yeni bitirecek yaşta! salaklığımamı yanayım saflığımamı? uzun zaman geçti üstünden birazda olsa atlattım cocuklarım için ama cok gecim sıkıntısı yaşıyorum kaçtığım için ailem beni ölmüş kabul etti ne yazıkk ki kaldım ortada şimdi ne yapayım ben! bu siteyi keşfettim yazmak iyi geliyor. yeni yeni bir abi ile tanıştım evden makyaj malzemesi satıyorum tabiki sizde biliyosunuz ock kazanmıyorum komsularım cok yardım ediyorr cok saolsunlar hepsi şimdi yarım bıraktığım eğitmimi tamamlayıp cocuklarıma gelecek sağlamak istiyorum. kocama ne oldu diye sorarsanız tek celsede boşandık ve yeni aile kurdu çocuğu bile oluyor. ..

konu enteresan şaka vs diyenler olmuş... ne yazık ki bunlar yaşanabiliyor... çok üzüldüm Allah size güç kuvvet sabır versin, yolunuzu aydınlatsın. her şey insanlar için bu dünyada...

Aaaa yok artık ya bide utanmasi gereken biri varsa kocan dediğin kişi üzülmeyin herseyde bir hayır vardır :'( allah sabır ve yardımcı n olsun :KK43:

ilk başlarda herkes tepkili ve iyiydi ama zaman geçtikçe onlarda çekildiler ne oldu ne bitti anlamadım neler konuşuldu inanın bilmiyorum ama kaynanam cok iyi bi kadın ama oğlu daha baskın geliyo demekki bazen cevreme inanasım gelio büyü diyenler cok var sizce inanıp bi hacıya hocaya gitmelimiyim
Yok artık saçmala o işlere girme ne büyüsü senin kocan kıza büyülenmiş:KK62: ayrıca saman altından su yürütmüş bu kadar basit

bunları yazarken o kadar utanıyorumki... Kocamla kaçarak evlendik üçte çocuğum olduu herşey iyi gibiydi üçüncü çocuğumu doğurdum elime aldım. iki ay sonra kocam iş için antalya ya gideceğini söyledi cok sevdikk! çünkü maddi anlamda zor gunler yaşamaya başladık. kocamı hazırladım temiz kıyafetler koydum ütüledimm ama ne yazık ki aptallık yapmışım! üç çocuğumla ortada kalıverdim ne yapacağımı bilmiyorum. kocam sevgilisiyle kaçmış ya inanabiliyomusunuz sevgilisi olduğunu bile anlayamamışım bu nasıl oluyor böyle! üstelikk kız daha liseyi yeni bitirecek yaşta! salaklığımamı yanayım saflığımamı? uzun zaman geçti üstünden birazda olsa atlattım cocuklarım için ama cok gecim sıkıntısı yaşıyorum kaçtığım için ailem beni ölmüş kabul etti ne yazıkk ki kaldım ortada şimdi ne yapayım ben! bu siteyi keşfettim yazmak iyi geliyor. yeni yeni bir abi ile tanıştım evden makyaj malzemesi satıyorum tabiki sizde biliyosunuz ock kazanmıyorum komsularım cok yardım ediyorr cok saolsunlar hepsi şimdi yarım bıraktığım eğitmimi tamamlayıp cocuklarıma gelecek sağlamak istiyorum. kocama ne oldu diye sorarsanız tek celsede boşandık ve yeni aile kurdu çocuğu bile oluyor. ..
sen niye utanıyorsun ki o koca dediğin adi utansın

Büyü konusunda ciddi ciddi şüphelerin varsa bu işleri Allah rızası için yapan doğru düzgün bir yerlere danışmalısın.Bir zamanlar büyüye asla inanmayan birisi olarak söylüyorum bunu.
Fakat aklı uçkurunda adam da çok.İki ucu keskin bir bıçak bu konular.
Biraz da geç kalmışsın müdahale etmekte..
Bilemedim şimdi.

ne kadar kindar bir ailen varmıs. kocanı boşver de
böyle ailen oldugu için üzül..

utandıgın şeyi anlayamadım?

aşırı derece sinir oldum konuyu okuyunca. Ya ne haysiyetsiz adammış. karını gözün görmedi de 3 çocuğunu da mı görmedi? Yuva yıkan insanların da mutlu bir yuvası olmasın ya. Böyle kadınlardan da adamlardan da nefret ediyorum. Allah bilsin.

Umarım hayat sizin için daha iyi olur. Çocuklarınız için güçlü durmaya çalışın. Belli ki onların hiçbir zaman bir babası olmamış. tek varlıkları sizsiniz. utanacak olan kişi de siz değilsiniz. Dik durun.

Kaçarak evlenmek başlı başına hata ..:KK12:
3 çocuk yaptınız ve bırakıp gitti öylemi ..:KK57:
yuh diyorum ya kocan olacak adam ve onla evlenen akıllıya. .:KK20:
seni bırakıp giden adam, yarın onuda bırakır gider..:KK12:
bi işe girip çalışın ..:KK14:

Yasiniz kac?

O yeni tanistigin abiye sakin guvenme. Ayagini denk al. Dikkatli ol.

Ailene kendini bir sekilde kabul ettir.

Çok duygusuz anlatmissiniz. Yanlış anlamayın ağlayın sizlayın demiyorum ama çok düz geldi bana. Bu yüzden enteresan buldum açıkçası. Neyse artık giden gitmiş zaten çocukları babaannesine verip bi düzen kuramazmisiniz ? Çok iyi kadın diyorsunuz siz calissaniz o baksa ? Zamanla düzeniniz oturur sonra da krese filan verirsiniz.

okumadan evlen ailenin istemediği bir adamla hemde . kaç üç çocuk yap . güzelim sen kaşınmışsın . adam olmayana gitmişsin bide 3 çocuk ?yahu neyinize güveniyorsunuz bu devirde . ekonomik özgürlüğün yok . ben bir çocuk yapsam ikincisine korkarım yani . 3 tane maşallah arka arkaya .şimdi ne yapıcam ne edicem .allah akıl fikir versin .

Hiçbir zaman bi erkek için ailemden vazgeçmem dediğimde

"Aman ne ailen var be " diyenlere..:KK56:

yada kaçmayı düşünenlere çok iyi bi ders bu ..:KK51:

Konu Sahibi;

Bi iş bulup çalışın ve hayatınızı daha dikkatli güzel geçirin..

İnanmıyorum ya allah yardımcınız olsun. Niye utanıyorsunuz ki? Utanırsanız sizin kabahatinizmiş gibi olur ki değil! Üzülmeyin yuva yıkanın yuvası olmaz. Nafakasını vermesi gerekiyor çocuklarının vermemesi suç değil mi? Bir işte çalışsanız bile egitiminizi tamamlayın.

X