bunları yazarken o kadar utanıyorumki... Kocamla kaçarak evlendik üçte çocuğum olduu herşey iyi gibiydi üçüncü çocuğumu doğurdum elime aldım. iki ay sonra kocam iş için antalya ya gideceğini söyledi cok sevdikk! çünkü maddi anlamda zor gunler yaşamaya başladık. kocamı hazırladım temiz kıyafetler koydum ütüledimm ama ne yazık ki aptallık yapmışım! üç çocuğumla ortada kalıverdim ne yapacağımı bilmiyorum. kocam sevgilisiyle kaçmış ya inanabiliyomusunuz sevgilisi olduğunu bile anlayamamışım bu nasıl oluyor böyle! üstelikk kız daha liseyi yeni bitirecek yaşta! salaklığımamı yanayım saflığımamı? uzun zaman geçti üstünden birazda olsa atlattım cocuklarım için ama cok gecim sıkıntısı yaşıyorum kaçtığım için ailem beni ölmüş kabul etti ne yazıkk ki kaldım ortada şimdi ne yapayım ben! bu siteyi keşfettim yazmak iyi geliyor. yeni yeni bir abi ile tanıştım evden makyaj malzemesi satıyorum tabiki sizde biliyosunuz ock kazanmıyorum komsularım cok yardım ediyorr cok saolsunlar hepsi şimdi yarım bıraktığım eğitmimi tamamlayıp cocuklarıma gelecek sağlamak istiyorum. kocama ne oldu diye sorarsanız tek celsede boşandık ve yeni aile kurdu çocuğu bile oluyor. ..