Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok zor durumdayım sanırım son 3 aydır adet olduğumda çok fazla kanamam oluyor ki artık uzun ped bile kar etmiyor bebek bezi kullanmaya başladım (( çok utanıyorum ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz? bunun sebebi ne olabilir??
Çok geçmiş olsun Goladka. Bence direkt doktoruna gitmelisiniz. Dediğiniz kadar yoğun bir kanamanız varsa bir an önce sebebini öğrenmelisiniz. İhmal etmeden gidin.
bence de hemen doktora görünmelisin dediğin kadar fazla gelmesi ters bir şeylerin belirtisi olabilir korkutmak istemem seni ama bu kadar fazla kan geliyorsa hele ki üstüne bi de adet sancın da şiddetli oluyorsa hiç geç kalma doktora git
hem utandım hemde dışarı çıkamayacak kadar etkiledi beni,iştahım kapandı baş dönmelerim oldu gidemedim bugün 3. günüm kanama birden azaldı yarına biter sanırım doktorada pazartesi gideyim umarım kötü birşey yoktur