çok utanıyorum ve korkuyorum:((

bluegril

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
15
0
6
Antalya
Merhaba arkadaşlar of çok utanıyorum kimseye danisamadigim icin size sorayim dedim basina gelen varsa soylesin litfen yaklasik 3haftadir makattan kanama geliyor az az ama sadece lavaboya girdigimde nedeni ne olabilir sizce ?? Cevaplarinizi acil bekliyorum ne olur bisey deyin

makattan mı ? sen bı doktra gıt canm bız bılemeyızkı

hemoroid canım

artık meme denır onlar kanıyordur elını atınca ufak ufak memeler yada meme geliyor mu elıne

hemoroid olabilir mi, basur yani?
ağrı ya da batma, yanma var mı

makattan kan gelmesi
uzun süre kabızlık yaşadıysanız hemoroid olmuştur
endişeye kapılmayın herkeste gözlemlenir bu
bir haftayı geçerse doktora gidin
yoksa kabızlıktan zorlmanızdan kılcar damarlarda zedelenme olmuştur

Yani cok şükür kabızlıkla ilgili bir sorunum yok cnm baska bir neden olmali

canım arkadaşların dediği gibi meme,batma,yanma yada tuvaletini yaparken zorlanma falan yoksa ihmal etme derim bağırsaklarınla ilgili bi problem de olabilir allah korusun

canım arkadaşların dediği gibi meme,batma,yanma yada tuvaletini yaparken zorlanma falan yoksa ihmal etme derim bağırsaklarınla ilgili bi problem de olabilir allah korusun

Yani cnm 1 2 gune gecmezse biseyler düşüncem heralde cok tesekkur ederim hepinize cevaplarıniz için

Canim bir zorlama bir sey mi yaptin?
Yani biraz sey olacak ama iliski tarzi bise oldu mu?
Hicbiri olmasa da mayasir olabilirsin hemoroid yani. Ya da bagirsaklarinda bir sikinti olabilir bence hemen vakit kaybetme ve bir doktora git. Utanacak bir sey yok.

Aynı şey elimde oldu idrar sırasında kılcal damarlarda çatlama oluyormus korkacak bişey yok ama yönde git bir bayan doktora danis bende kocaman meme olmuştu gittim bayan doktor baktı merhem yazdı bi haftada geçti ki seninki daha basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…