• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok utaniyorum ama vajinal mantarla ilgili

minikmelegim38

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
608
4
318
Vajinal mantar oldum uc gundur gecmeyince fitil aldim eczaneden. Ama yanlismi kullandim yoksa bu zikkim ilac boyle yatirmayacak kadar yakiyor ve kadindiriyor mu.

Dr.a danışmadan fitil almasaydın keşke cnm yakabilir tabiki etkili olmasıyla alakali ilacın

Genital bölgeye su haricinde birşey sürülmesi oranın pH değerini düşürdüğü için yıkanırken sabun ,şampuan sürmemeye dikkat edin.
illa yıkayacaksanız sebamed'in genital bölge için kullanılan ürünü var onu kullanın.
İlaç tavsiye etmek yasak o nedenle adını yazmıyorum, bir krem var iyi geliyor ama siz doktora gidin bence.
Süt ve maydonozu kaynayıp onunla buhar banyosu yapmak iyi gelir derler.

Doktora sormadan kafaya göre ilaç alınır mı? Ya zehirlenseniz? Herkesin başına gelebilir vajinal enfeksiyon, mantar vb. Neden unutanıyorsunuz ya? Bu da bir organ neticede. Artık aşın bunları lütfen. En kısa sürede doktora görünün.

Ben anlamadım fitili reçetesiz mi aldınız?
Eğer öyleyse neden böyle bir şey yaptınız?

Çok geçmiş olsun, bunda utanılacak birşey yok, çoğu kadının hayatında en az bir kere yaşadığı bir sağlık sorunu bu, profilinizde evli olduğunuz yazıyor, evli kadınlarda vajinal mantar olduğunda doktorlar eşlerin birbirine bulaştırma ihtimalini göz önünde bulundurarak erkeğe de tedavi uyguluyor diye biliyorum, aldığınız fitil sorununuzu çözecektir diye umuyorum ama size tavsiyem problem devam ederse doktora gidin, bir daha aynı şeyi yaşadığınızda ilk işiniz doktora gitmek olsun.

Vajinal mantar oldum uc gundur gecmeyince fitil aldim eczaneden. Ama yanlismi kullandim yoksa bu zikkim ilac boyle yatirmayacak kadar yakiyor ve kadindiriyor mu.
Çok geçmiş olsun bu durumu bende yaşadım doktora gittim vitil ve iki krem verdi 5 gün sonra ne acı ne yanma ne kaşıntı kaldı sıkmayın canınızı geçiyor doru tedavi ile

Back