- 11 Ocak 2013
- 593
- 591
Bence şuan gitme, ama şu hastane durumları düzelince gidebilirsin. Gelişmeleri okumadım ama okuyacağım..Kızlar Son durumu yazıyorum konuşmaya çalıştım yine kendini haklı buldu beni eleştirdi tamam anlaşalım dedi boşanmak için. Sonra Martin sonuna kadar bekle ne istersen kabul edip ayrılacağım dedi kısacası bi öyle bi öyle dedi bağırdı küfür etti alttan aldı. Dengesiz davrandı bi sonuca varamadik. Sonuç olarak kaydadeger hiç birşey demedi. Ben de giderim en azından haberi oldu diye düşünüyordum hep beni suçladı çünkü saygısızca tabiki. Şimdi telefon geldi amcasının oğlu hastaneye kaldırılmış koşup gitti şimdi ben ne yapacağım çekip gitsem vicdanım rahat değil millet canıyla uğraşıyor ben ne derdindeyim gibi oluyor gitmesem olmayacak yine akla ihtiyacım var yardimmm
Yok haber vermeden çıkmayı düşünüyorum evden
Kızlar Son durumu yazıyorum konuşmaya çalıştım yine kendini haklı buldu beni eleştirdi tamam anlaşalım dedi boşanmak için. Sonra Martin sonuna kadar bekle ne istersen kabul edip ayrılacağım dedi kısacası bi öyle bi öyle dedi bağırdı küfür etti alttan aldı. Dengesiz davrandı bi sonuca varamadik. Sonuç olarak kaydadeger hiç birşey demedi. Ben de giderim en azından haberi oldu diye düşünüyordum hep beni suçladı çünkü saygısızca tabiki. Şimdi telefon geldi amcasının oğlu hastaneye kaldırılmış koşup gitti şimdi ben ne yapacağım çekip gitsem vicdanım rahat değil millet canıyla uğraşıyor ben ne derdindeyim gibi oluyor gitmesem olmayacak yine akla ihtiyacım var yardimmm
Siz çok haklısınız o utansın nerde ne konuşması gerektiğini bilmiyor galiba milletin yanında söylenecek şey var söylenmeyecek şey var çok ayıp etmiş bazı insanlar çok terbiyesiz dengesiz oluyorMrb arkadaşlar suan o kadar moralim bozuk ki anlatamam sizden akıl almaya geldim ben 4 yıldır evliyim 2 buçuk yaşında bir oğlum var eski konularimdanda bilenler vardır mutlaka. Ben bu evlilik süresince çoğu şeyi görmezden geldim, katlandım artık öyle bir hal aldı ki katlanamayacagim noktaya geldim zaten önceki konumda da hakaretlerini kaydetmeyi sormuştum artık ondanda vazgeçtim bir An önce bu evi terketmek istiyorum. Bugün kadar utandıgimi hatirlamiyorum. Eşim bugün beni aradı hazirlanda avm ye gidelim dedi tamam dedim neyse geldi aldı bizi çıktık biraz alışveriş yaptık elimde torba vardı iki tane eşim lavaboya gireceğim dedi tamam dedim oğlum yerinde durmayan bir çocuk peşinden koştu eşimin tutamadım girdi tuvalete bende giremeyeceğim için giren bir çocuktan rica ettim çocuğu verir misin dedim kız arkadaşı da vardı çocuğun kızda şakalastı hatta erkek arkadaşıyla bakalım eline çocuk yakışacak mi diye neyse kapıdan uzattı çocuk oğlumu aldım ,biraz sonrada eşim çıktı bana bağırdı herkesin içinde koca g..ünü kaldırıp yakalayamadın mi çocuğu diye yardım eden çocuk falan hep duydular ve çok utandım herkes duydu farkında mısın diyebildim sadece farkındayım dedi devam etti bağırmaya. Bu olay Son Nokta oldu benm için sizce haksız miyim hiç bu kadar küçük dusmemistim. Sizler ne düşünürsunüz yerimde olsanız.
Birde bana adlı işlemlerle ilgili bilgi verir misiniz dava açmak için adliyeye hangi belgelerle nereye basvurmaliyim
SON DURUMUM
Kızlar Son durumu yazıyorum konuşmaya çalıştım yine kendini haklı buldu beni eleştirdi tamam anlaşalım dedi boşanmak için. Sonra Martin sonuna kadar bekle ne istersen kabul edip ayrılacağım dedi kısacası bi öyle bi öyle dedi bağırdı küfür etti alttan aldı. Dengesiz davrandı bi sonuca varamadik. Sonuç olarak kaydadeger hiç birşey demedi. Ben de giderim en azından haberi oldu diye düşünüyordum hep beni suçladı çünkü saygısızca tabiki. Şimdi telefon geldi amcasının oğlu hastaneye kaldırılmış koşup gitti şimdi ben ne yapacağım çekip gitsem vicdanım rahat değil millet canıyla uğraşıyor ben ne derdindeyim gibi oluyor gitmesem olmayacak yine akla ihtiyacım var
tamam sende martın somnuna kadar bekle madem oyle basınızdada hastanız var...Kızlar Son durumu yazıyorum konuşmaya çalıştım yine kendini haklı buldu beni eleştirdi tamam anlaşalım dedi boşanmak için. Sonra Martin sonuna kadar bekle ne istersen kabul edip ayrılacağım dedi kısacası bi öyle bi öyle dedi bağırdı küfür etti alttan aldı. Dengesiz davrandı bi sonuca varamadik. Sonuç olarak kaydadeger hiç birşey demedi. Ben de giderim en azından haberi oldu diye düşünüyordum hep beni suçladı çünkü saygısızca tabiki. Şimdi telefon geldi amcasının oğlu hastaneye kaldırılmış koşup gitti şimdi ben ne yapacağım çekip gitsem vicdanım rahat değil millet canıyla uğraşıyor ben ne derdindeyim gibi oluyor gitmesem olmayacak yine akla ihtiyacım var yardimmm
Israrla sordum soylemediSon gelişmeleri yazmadan yorum yazmıştım.
Şu anda gitme bence. Normalde bir dakika katlanma derdim ama eşin süre istemiş.
O zamanı niye beklemek istedi sebebini söylemedi mi?
Kızlar sabah 11 de geldi yatti hala yatiyor suan birsey söylemeyeceğim pazartesi hastaneden çıkaracaklarını söyledi pazartesine kadar bekleyeceğim burda ama Martin sonuna kadar beklemeyi düşünmüyorum açıkçası.
Kızlar çok kötü hissediyorum o kadar kırgınım ki anlatamam çok mutsuzum yarın bir bavulla çıkmayı dusunuyorum
fevri davranma yınede..anladığım kadarıyla eşin cok vurdumduymaz...
ama bırı ona haddını bıldırmelı....sen yıende konsuarak harakeet et