Kızlar merhaba. İlk gebeliğimde 8 haftalıkken boş gebe denildiği embriyo oluşmadığı için düşük yaptım ikinci gebeliğimde de 8 haftalıkken hiç kalp atışı alamadığımız için kürtaj oldum. İlk kayıptan sonra eşimle kromozom testi yaptırdık temiz çıktı pıhtılaşma testinde de önemsiz bir iki değer hariç hepsi normaldi bu nedenle ikincisinde birşey kullanmadım ve yine aynı şeyi yaşadım. Fiziken biraz toparlandıktan sonra araştırmaya başladım. Doktorlar pıhtılaşma testinin güvenilirliğinin olmadığını söylediler. Şimdi bir sürece girmek istiyorum araştırmak için prof. Doktorla ilerliyorum ama yine de kafam karışık rahim filmi çektirmemi istiyor tekrarlayan gebelik kayıplarının nedeni belki olabilir diye eşimden sperm dna hasar testi istedi enfeksiyon tedavisi başladık ama korkuyorum ve çok umutsuzum psikolojikmen kötüyüm ya yine aynı şeyleri yaşarsam diyorum ya bir neden bulunamazsa ya hep düşük yaparsam ya hiç anne olamazsam kafamda böylesi binlerce soru. Siz veya çevrenizde tekrarlayan gebelik kayıplarından sonra sağlıklı çocukları olanlar var mı bana umut olsun