- 27 Temmuz 2023
- 23
- 3
- 6
- 32
- Konu Sahibi retrodaevlenen
Merhaba,yaklaşık 20 aydır korunmuyoruz.Eşim iki kere sperm testi verdi.İkisi de güzel geldi.Eşimde bir sıkıntı yok.Bende rahim duvarı kalınlaşması vardı,10 ay önce kürtaj oldum.Rahim duvarını kazıdılar.Sonra doktor hamile kalabileceğimi söyledi.3 kez çatlatma iğnesi denedik ve gebelik oluşmadı.Hormon testlerim normal çıktı.Rahim filmimde de sorun çıkmadı.10 ay önce amh 1.56ydı.2 ay önce tekrar baktırdım 0.800 kere düşmüş nasıl olduysa.Kilo ver denildi.Boyum 1.72 kilom 85 idi.10 kilo verdim yine olmadı.Bu süreçte her doktor farklı bir şey söyledi ki ben de duyduğum tüm doktorlara para döktüm.Son zamanlarda ise yumurtalarım çok büyüyor ve kist oluyor.Son gittiğim özel hastane doktoru polip var dedi.Artık özellere de güvenemediğimden bir kez devlet deneyeyim dedim oradaki doktor da ben polip göremedim dedi.Neye inanacağımı ne yapacağımı şaşırırdım.Mayıs gibi tüp bebek düşünüyorum ama o kadar umutsuzum ki o da tutmayacak ve elimdeki iğne ucu kadar ümit de gidecek diye canım çıkıyor.Benim durumumda olan var mıdır ?Yumurtaları çatlamayıp kist olan.