Çatlaklar çok uğraştım ama:(

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

bedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2010
8
0
slm kızlar;bende 3yıldır çatlaklarla savaş veriyorum.nedenleri kilo alıp verme olsa da başka bi sebebi var ama bulamadım.kilo alıp vermiyorum ama vücudumda yanlış giden bişey var ki 3 yıldır çatır çatır çatlıyorum hala devam ediyo.benim gibi olanlar varsa buradan fikirlerimizi paylaşalım ben durduramadım ne kremler denediysem engelleyemıyorum bu da benım sınırımı bozuyo her yerımde var olmayacak yerlerde bıle ınanın doğum bıle yapmadım.hormonlarla alakalı sanırım onlara da baktırdım sorun yok cıkıyor ama neden ben dıye dusunuyorum.

cnm belliki cildin çok hassas 1,2kilo verip alman bile çatlağa neden oluyo artık ben ümidimi kestim malesef çatlağa hiç bi çözüm yok ölene kadar bizimleler herseye çare bulundu bi tek bu çatlağa yok umarım tez zamanda bulunurda bizde kurtuluruz ben doğum yaptım yan taraflarımda ve göbeğimde çok yok ama 23kilo alıp verdim dizkapaklarımın arkalarında ve bacak içlerimde oluştu en çok onlara sinir oluyorum etek giyemiyorum yoksa göbeğimde belimde olsun farketmez insallah bi gün bu çatlakları geçirmenin yolu bulunur benim merak ettiğim ünlüler nasıl oluyoda çatlamıyolar yada çatlaklarını geçiriyolar neler yapıyolar çok merak ediyorum

Son düzenleme:
cnm belliki cildin çok hassas 1,2kilo verip alman bile çatlağa neden oluyo artık ben ümidimi kestim malesef çatlağa hiç bi çözüm yok ölene kadar bizimleler herseye çare bulundu bi tek bu çatlağa yok umarım tez zamanda bulunurda bizde kurtuluruz ben doğum yaptım yan taraflarımda ve göbeğimde çok yok ama 23kilo alıp verdim dizkapaklarımın arkalarında ve bacak içlerimde oluştu en çok onlara sinir oluyorum etek giyemiyorum yoksa göbeğimde belimde olsun farketmez insallah bi gün bu çatlakları geçirmenin yolu bulunur benim merak ettiğim ünlüler nasıl oluyoda çatlamıyolar yada çatlaklarını geçiriyolar neler yapıyolar çok merak ediyorum

Arkadaşlar sitede TCA ile ilgili alınmış sonuçlar var bakın derim ben konuyu baştan sona sıkılmayın okuyun ...

ama arkadaş durduk yere çatlıyorum diyor,bence bi doktora görünmende fayda var
:96:

X