tmm foto bekliyorum.rengi nedir,il neresi,ne kadar kullanıldı?canım bende park yatak ve yatagı var beklersen foto atarım aksama fıyat 50 kargo sana ait
Marka modeli nedir iyi durumda mi? Foto yuklermisin birde nerede yasiyorsunuz?bende de var park beşik
Ben izmirdeyim konuya resim de ekledim kargo yapabilirimBende park yatak ariyorum. Eger varsa icindeki yatagi ile birlikte alabilirim istanbul ici elden alabilirim. Foto ve fiyat gonderin lutfen.
Resim nerede goremiuorum. Fiyat da belirtin lutfen iyi durumda mi? İzmirden kargo ne kdar tutar?Ben izmirdeyim konuya resim de ekledim kargo yapabilirim
Resim nerede goremiuorum. Fiyat da belirtin lutfen iyi durumda mi? İzmirden kargo ne kdar tutar?
Sizinkinin resmini koysaniz mumkunse.. Kargo ne tutar acaba? Bir de icinin yatagini da veriyomusunuz?Eki Görüntüle 1643933
şundan canım da, bu resmi netten buldum, yandan açılabiliyor fermuarla, ordan çocuk olunca girip çıkar yani bebekken ara katta yatıyor yukarda biraz, buyuyunce asagı alıyosunuz , en ustte de alt açma kısmı var o oyuncaklı bölüm yok ama bızde.
golf çantası oluyor ya filmlerde öyle bır çantaya gırıyor tamamı uzun ınce bır bavul gıbı.
Yataginizi sattiniz mi? Duruyorsa resmini atar misincanım bende park yatak ve yatagı var beklersen foto atarım aksama fıyat 50 kargo sana ait
Kirmizi benim ok dimi?bende de var park beşik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?