Bebek İkinci El Cok ucuZa park yatak ariyorum

asya7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
231
40
18
Fotoğraf ekleyin lütfen

canım bende park yatak ve yatagı var beklersen foto atarım aksama fıyat 50 kargo sana ait

Bir tane buldum.ikincisi gerek kizlar.foto yukleyin varsa madem

Bende bunun aynısı var kızımda kullanmıştım kırık vs yok ama tabi yıkarsanız sıfır gibi olacaktır Ankara elden teslim 200tl son fiyat,orjinal taşıma poşetiyle verilecektir,içine özel yün yatak yaptırmıştım onuda 25 tl ye veririm,,

Eklentiler

• yat.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 168
bende de var turuncu aynı bu resimdekinden, tepedeki aksesuarı yok ama alt açma kısmı var, kenarı da açılabiliyor çocuk çıkıp girsin büyüyünce diye, 100 lira son olur pttden de gönderirim ama elden alırsanız daha iyi

Kendime almiyorum durumu olmayan birine.o yuzden fiyat 100den bile az olmali.il vr ilce de yazarsaniz sevinirim

Bende park yatak ariyorum. Eger varsa icindeki yatagi ile birlikte alabilirim istanbul ici elden alabilirim. Foto ve fiyat gonderin lutfen.

Resim nerede goremiuorum. Fiyat da belirtin lutfen iyi durumda mi? İzmirden kargo ne kdar tutar?

şundan canım da, bu resmi netten buldum, yandan açılabiliyor fermuarla, ordan çocuk olunca girip çıkar yani bebekken ara katta yatıyor yukarda biraz, buyuyunce asagı alıyosunuz , en ustte de alt açma kısmı var o oyuncaklı bölüm yok ama bızde.

golf çantası oluyor ya filmlerde öyle bır çantaya gırıyor tamamı uzun ınce bır bavul gıbı.

Sizinkinin resmini koysaniz mumkunse.. Kargo ne tutar acaba? Bir de icinin yatagini da veriyomusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…