çok ucuza nikah şekerleri

merve_o

merve&osman
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2010
356
2
68
İstanbul
Arkadaşlar konuyu nereye açmam gerektiğini bilemedim. O yüzden yanlış yere açıyorsam bağışlayın.
En güzel günleriniz için harika öneriler inanılmaz şık ve özel tasarımlarım var. Bebek mevlütleri için şık kadehler, kurabiyeler, şekerler, nişanınız için nişan süprizleri, yastıkları, nikah şekerleri yapıyorum. Hepsini elimde ve kendim yapıyorum. Zevkle yapılmış özel tasarımlarım için ;

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

***KLİŞE ŞEYLERDEN SIKILDIM HEM MODERN HEM ŞIK OLSUN İSTİYORSANIZ TASARIM GÜCÜ YÜKSEK KÜÇÜK MİMAR SİZE BİR TELEFON KADAR YAKIN...***

Konu yanlış yerdeyse yada yasaksa uyarmanız yeterli arkadaşlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
buraya da örneklerini koysaydınız keşke ulaşmak isteyenler için daha hoş olurdu diye düşünüyorum

merhaba;
oğluma sünnet yapacağım kısmetse haziran gibi, bir kaç örnek koyabilir misiniz buraya.

canım benim nikah sekerim nazar boncuktu.magnetliydi.maliyeti cok ucuz.sünnet icinde cok uygun olur.ama benim görümcem oglunun sünnetinde minik kavanozlar alıp icine recel yapmıstı.o da cok sık olur.tabi üstünde oglusunun adı felan yazacak.

reçel nasıl olur bilmem ki..:25:

valla eger istanbulda oturuyorsan eminönüne git minik kavanoz al kac kisilikse umarım cok degildir.recel yap.görümcem cilek yapmıstı.valla herkez helal olsun kendi yapmıs dedi.bence düsün derim.hem cok ucuza mal oluyor.

evet istanbul'dayım zaten sünnet alışverişi için eminönüne gitmeyi düşünüyorum bir bakarım. teşekkürler canım ilgin için:)

evet istanbul'dayım zaten sünnet alışverişi için eminönüne gitmeyi düşünüyorum bir bakarım. teşekkürler canım ilgin için:)

oradan cok minik kavanoz modelleri bak hosuna giderse ihtiyacın kadarını alırsın......rica ederim.bu arada basit gelmesin.görümcem 5 yıldızlı hotelde yapmıstı...100 kisilikti...

arkadaslar link veremem zaten ben kendim yapıyorum bunu hobi olarak yani bir sitem falan yok. ama memnuniyet garantisinide veriyorum tabiki :) siteye resim eklemeyi öğrenemedim :):)

Back