Saten siyah boncuklu pullu işlemeli 40 beden MATEX marka sadece nişanda giyilmiştir.Takımdır.70 lira
Trençkot,rüzgarlık bordo 2 kez çok kısa süreli giyilmiştir.40 beden.35 lira
Koton marka kaşe kaban 42 beden giyilmiştir.45 lira
Kemik renk kadife LONDON marka PARK BRAVO dan alınmış.hiç giyilmemiş 36 beden boğazlı badi.25 lira
Degaje yaka tunik veya mini elbise.İçi astarlı dışı gül kurusu dantel örgü hazır.Beli kuşaklı veya kuşaksız da kullanılabilen hiç giyilmemiş M beden.Düşük kol.25 lira
Ekol mağazasından yeni alınmış hiç giyilmemiş etiketi ve fiyatı üzerinde .Alış fiyatı 129du.boncuklu kolları lastikli model siyah bluz. İhtiyaçtan satıyorum.45 lira
Beyaz çiçekli etek pileli.düşük bel.38-40 beden.15 lira
Siyah delikli model degaje yaka veya omuzlara indirilerek kullanılabilen modelli kazak.motif desenli.15 lira.M beden bel kısmı oturur şekilde dar.
ZARA markaSarı güpür yaka sıfır kol hiç giyilmemiş M beden sarı bluz.15 lira
SEVENHILL marka xl beden ancak dar L beden de rahat giyebilir. Saten gri gömlek.1 kez giyilmiştir.10 lira
Beyaz ince M beden dekolte yaka kolları ve yaka boncuk dantel işlemeli. Birkaç kez giyilmiş ilandaki Çiçekli eteğin üzerine alınmış bluz.10 lira
Takım beyaz ceket siyah etek. Nişan merasimi için alınmış olup 1 kez evde giyilmiştir.40 beden.Ceket saten kırışık model cekettir. Etek de siyah beyaz şeklinde.İhtiyaçtan satıyorum 80 lira takımı
Fotoğraflardaki sıraya göre yazdım pazarlık payı vardır.Hiç giyilmemiş veya az giyilmiş kıyafetlerdir.Genelde M ve L beden uyumludur. İhtiyacım olduğu için satıyorum.