Çok tuhaf değil mi?

Uygun birileri yokmu cevrenizde bu kadar tuhafiniza gidiyorsa hayriniza başlarını baglayin :KK14:

sizin gibi mutsuz olmak yerine evlenmemeyi tercih etmişler. Ne ilğinçsiniz sanki herkes evlenmek zorunda

Herkes evlenmek zorunda değil tabi. Ama başkalarının hayatlarına da aşırı müdahale edilmemeli. Onlar evlenmedikleri için surekli esimi ve bizi anlaşamıyorlar. Evlilik nedir eş nedir çocuklu olmak nedir bihaberler. Ama onlara sorsam tüm bunlarin hepsini cok iyi biliyorlar. Her daim onların yanında olmamız lazım bekarlar ya. Haberli habersiz gelirler. Geldiklerinde başta çocuk bakımı olsun herşeye karışırlar. Sürekli akıl verirler. Ben bu durumdan rahatsizim. O zaman evleninde gorelim. Öyle gezme tozmada akıllarında yok. Kimseyle gorusmeyede yanasmiyorlar. Kimseyi begenmiyorlar. Ben şöyle dusunuyorum iyi bir işi ve mesleği olan herkes bir evim olsun yuvam olsun çoluk çocuğum olsun diye dusunur. Bu demek degilki illa evlenmek lazım. Belli girişimlerde bulunur yok olmazsa kimsenin hayatina müdahale etmezsin. Bunlar öyle degilki. Ben ona sınır oluyorum.

İyi bir ailesi olmasından kastim su iyi bir ailesi olan kendi ailesini kendi duzenini kurmakta daha bir istekli ve gayretli olur. Elinden geleni yapar. Olmazsa olmaz der. Ama bunların bu yasa kadar gelip hiç bir şey dusunmemeleri ilginc

Ailesindeki herkesin gözü bizim üzerimizde. Başka konuları Yok. Gelin şunu yaptı bunu dedi şöyle davrandı. Oğlum neden gidip gelmiyorsunuz. Her gün gidip gorusmek lazım ya. Getirinde torunu yegeni bi sevelim. Biz hep musaitiz ya bunlar beni rahatsız ediyor. Boş insanlar bizimle uğraşıyorlar. Bir huzur vermiyorlar.

Bu bekarların hiç flörtleri falan olmamışmı? Eğer evlilik niyetine falan hiç girmemişlerse tuhaf bir aile bence.
Bir değil iki değil üç evlenmeyen...
Anası babası da mi ikna edemiyor

Ben olsam yüzlerine yüzlerine sorular sorarak irdelerdim bu konuyu.
Bekarlık çok mu güzel?
Hangi tarafları güzel?
Zor yanları ne? falan.

sormadan duramam şahsen.

haa ben konu sahibini şimdi anladım.kocam ailem çok iyi diyor ama aslında iyi değiller.iyi olsalar onlarla da evlenmek isteyenler olurdu:KK53:

Aile iyi olabilir ama evlilik yapmak zorunda değillerki belki özgürlüklerine çok düşkünler belki doğru insan çıkmadı karşılarına.belki evlilik çoluk çocuk fikri sıcak gelmiyordur.bu aileyi de kişileride kötü yapmaz ki..

Ne acayip bir tasaya mı desem meraka mı desem düşmüşsünüz. Bırakın efendim evlenenlerin başı göğe mi eriyor, madalya mı takıyorlar, istemeyen evlenmesin.

Evliyim esim iyi bi insan bekarken de karsima birsuru insan cIktI...ama hic bir zaman hayalim evleneyim evimin diregi gocam olsun cocuklarim olsun olmadi...benim en buyuk hayalim kendi ayaklarimin uzerinde durabilecegim ozgur bir yasamdi...sozun ozu herkesin mutluluk anlayisi ayni degildir..sen bi koca bi cocukla belki mutlu olabiliyosundur ama onlarin beklentileri farklidir..ayrica tecrubelerim sunu gosteriyor ki kendine cok guvenen ozgurlugune duskun kendi ayaklari uzerinde durabilen insanlarin cogu ya cok gec evleniyo ya da genelde evliligin monoton surecine dayanamayip ayriliyo...

Dipnot:: vizyonunu genislet ve bakış açını değistir

yurdum insanının en büyük dertlerinden biri..
kendi yetiştiği tarzdan,sosyal çevreden,hayat şeklinden başka farklı yaşamlarla,dünya görüşleriyle karşılaşınca "çok tuhaflar, çok acaipler vs." diye etiketlemek.
yapmayın,yaptırmayın.

tuhaf olan ne..
bu durumdan size ne..
evlenseler bu sefer de eltiyle kavga derdine düşersiniz..
bütün kardeşler defolu kimse almak istemiyor siz kocanızı almışsınız o da elde patlamış gibi..

bla bla bla kafa pırıl pırıl allahım esirgesin :KK14:

cok normal benim esimin kardesleri ve kendi abimde evliligi savunmuyor!
bir ara gorumceme sordum 45 yasinda,bu dunyaya bebek getirmek istemiyorum dedi,evlilik sadece bebek yapmak icin turetilmis bir kurummus!ama erkek arkadaslari oldu zaman zaman tabii evlenmek istemedigi icin devami gelmiyor!

Kizlar eşim 4 kardeş. En büyük. Çocuk bir erkek kardeşi iki tane de kız kardeşi var. Erkek kardeşi 35 kız kardeslerden biri 37 digeride 30 yaşı da. Tuhaf olan kardeşlerinden hiçbiri evliliği düşünmüyor. Sizce bu durum çok tuhaf değil mi. Esime sorsanız dünyanın en iyi ailesine sahip. Ama ben bu durumu mantigima sigdiramiyorum. Siz ne dersiniz.
Eeee herkes evlilik yapmak zorunda mi? Ne demek yani esime sorsan cok iyi ailesi var ama hepsi bekar? Evlenmeyen kotu insan mi oluyo? Tuhaf olan sizin nosyonunuz

X