- 9 Mayıs 2011
- 13.921
- 28.935
- Konu Sahibi Nazlican333
abooo ben de mi kotu insanim
Sanırım tek başınıza kötü sayılmazsınız.
Ama 30u devirmiş kardeş hatta kardeşler varsa güç sizde artık!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abooo ben de mi kotu insanim
evlenmeyince iyi aile olmuyor muKizlar eşim 4 kardeş. En büyük. Çocuk bir erkek kardeşi iki tane de kız kardeşi var. Erkek kardeşi 35 kız kardeslerden biri 37 digeride 30 yaşı da. Tuhaf olan kardeşlerinden hiçbiri evliliği düşünmüyor. Sizce bu durum çok tuhaf değil mi. Esime sorsanız dünyanın en iyi ailesine sahip. Ama ben bu durumu mantigima sigdiramiyorum. Siz ne dersiniz.
hayir yok 30 da olmadim 1 sene var. ama bu gidisle 30da da bekarim. sanirim hem 30 hem evlenmeyi dusunmeyjnceSanırım tek başınıza kötü sayılmazsınız.
Ama 30u devirmiş kardeş hatta kardeşler varsa güç sizde artık!
Kız 37, erkek 35, ötekide 30 demeeek, vay anasını evlenmediler ha. Hımmmm onuda geçtim düşünmüyorlar öylemi. Tuhaaf ve mistik bir durum.
Hani Pluton'un aslında gezegen olmadığını duyduğumdan beri duyduğum en tuhaf ikinci şey. Ben biraz yanlız kalıp bunu düşünmek istiyorum, çözünce buradan seni de aydınlatırım.
Kizlar eşim 4 kardeş. En büyük. Çocuk bir erkek kardeşi iki tane de kız kardeşi var. Erkek kardeşi 35 kız kardeslerden biri 37 digeride 30 yaşı da. Tuhaf olan kardeşlerinden hiçbiri evliliği düşünmüyor. Sizce bu durum çok tuhaf değil mi. Esime sorsanız dünyanın en iyi ailesine sahip. Ama ben bu durumu mantigima sigdiramiyorum. Siz ne dersiniz.
Evlilik için çabalamak...Hımm. ..cabalaniyor mu ki bilemedim.ne yapacak haber mi salacak evlenmek isteyen kızlar oglanlar var mahalleye duyurun filan gibi mi.Yanlış anlaşıldı sanırım. Bu kadar iyi bir ailesi varken neden kardeşler evliliği düşünmez bunun için cabalamaz anlamiyorum