- 14 Kasım 2009
- 477
- 182
-
- Konu Sahibi Nazlican333
ne var bunda ?Kizlar eşim 4 kardeş. En büyük. Çocuk bir erkek kardeşi iki tane de kız kardeşi var. Erkek kardeşi 35 kız kardeslerden biri 37 digeride 30 yaşı da. Tuhaf olan kardeşlerinden hiçbiri evliliği düşünmüyor. Sizce bu durum çok tuhaf değil mi. Esime sorsanız dünyanın en iyi ailesine sahip. Ama ben bu durumu mantigima sigdiramiyorum. Siz ne dersiniz.
Yanlış anlaşıldı sanırım. Bu kadar iyi bir ailesi varken neden kardeşler evliliği düşünmez bunun için cabalamaz anlamiyorum
yani ben sizin bu fikrinizi mantığıma sığdıramıyorum.. Evlilik elbette kimine göre olmazsa olmaz, kimisine göre olsa da olur olmasa da..belli bir yaştan sonra çevredeki olumsuz örneklerden veya anlaşacağı hayatını tamamlayacağı birini henüz bulamamaktan dolayı askıda bırakmış olma ihtimalleri de var.Hepsinin birden mi? Ayrıca öyle bir istek ve çabaları da yok. Tuhaf olan bu.
Tercih meslesi birazda doğru insanla karşılaşmama durumu ve artık yaş ilerledikçe dahada seçici oluyor insanlar.Kizlar eşim 4 kardeş. En büyük. Çocuk bir erkek kardeşi iki tane de kız kardeşi var. Erkek kardeşi 35 kız kardeslerden biri 37 digeride 30 yaşı da. Tuhaf olan kardeşlerinden hiçbiri evliliği düşünmüyor. Sizce bu durum çok tuhaf değil mi. Esime sorsanız dünyanın en iyi ailesine sahip. Ama ben bu durumu mantigima sigdiramiyorum. Siz ne dersiniz.