• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇOK TUHAF Bİ BAĞIMLILIK :p

ilknurum28

oyunun adı 'HaYaT' !!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
1.179
2
46
Kastamonu
Mrb arkadaşlar bana belki güleceksnz ama bende kavve bağımlılğı var hmde fena halde
türk kahvesi bide üstelik telvesi yani....telvesini yemeden duramyorm vazgeçemyorm bu bağımlılıktan ne yapacağımı bilemyorm... Sigara kullanmıyorm ama sigara külü yiyodm bi ara neyse onu atlattm gibi daha istemyo canım ama kahve telvesinden vazgeçemyorm...bana bi yol gösteriiinnnnnn lütfeennn. Bide bebek düşünyorm ve kahvenin zararlı olduğunu gebeliği geciktirdiğini sölyolar ama ben ne yapacağım bilemyorm yahuuu .... :((((((((

bır ara bende nescafeye dadanmıstım bıraktım..dıger sıvı gıdalara yoneldım bıtkı cayları normal cay falannn..sizde bıtkısel cayları deneyebılırsınız...

Kahve telvesi bağımlılığı benim teyzemde de var :D
Yola filan çıksın, hemen kavanozuna doldurur kahveyi öyle çıkar, yol boyunca da yer :D
İnsanlar çeşit çeşit o yüzden olmaz diye bir şey yok arkadaşım :)

kahve alışkanlığı bende de var...khveyi kaşıkla yerim..ama engel oluyorum kendime az yiyorum.bi de şimdilerde demir hapı kullanıyorum kansızlık var bende.hapa başladığımdan beri kahve aklıma daha az geliyor sanki.kandaki eksikliklerden olabilir böyle ilginç istekler

Back