Cok tuhaf ama..

Sudminata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
51
17
38
31
Kızlarr yardıma ıhtıyacım varr adetım bu ay tam 11 gun gecıktı. Defalarca test yaptım ama negatıf. Hıc gecıken bı adet dongusu yasamamıstım. Asırı halsızlık sol yumurtalıgımda adet olcakmısım gıbı agrılar batmalar kokuya duyarlılık (genelde midesizimdir hayatta etkılenmem) seffaf akıntı vee 15 gun once bır gun boyunca damla seklınde az az devam eden bı kanamam oldu. Vucud sıcaklıgım 36.5 bugun 37.2 yı gordu. Ama ıdrar testı negatıf. Kan testı yaptırmaya da kotkuyorum bu kadar umıtlenmısken sizde de aynı durumu yasayan oldu mu? Idrar da negatıf cıkıp kanda pozıtıf olan?

Bırde butun bu belırtıler yasanırken goguslerımde gogus ucu dısında bı sısme veya acıma yok. Gogus ucunu hafıf sıktıgında felaket bı acı hıssedıyorum o kadar. Goguslerım normalde cok kucuk. Acaba ben mı farkedemıyorum dıye dusunuyorum sısme oluyorda. İşin içinden cıkamadım

Canım kan ver kurtul inşallah hamilesindir degilsen de ona göre ilaç alırsın ihmal etme canım, hakkında hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…