yardımcı olacak varmı
arkadaşlar yüzüm çok terler benim yazın güneşimizde çok sert yaptığım makyaj on dk bile kalmıyo yüzümde bana kalıcı bir fondoten yada pudra önerebilirmisiniz cildim sivilceye meyilli çok terliyo çok çabukda bronzlaşırım yazın kararmak istemiyorum açık renk olması lazım aynı zamanda ben buğday tenliyim ama beyaz görünmek istiyorum
tşk ederim ......canım ben make up forever hd fondoten kullanıyorum. tek pompa ile yüzüme yediriyorum sivilcelerimi kapatıcıyla kapatıyorum. üstünede matlaştırıcı transparan pudra geçiyorum. yüzüm terledikçe transparan pudrayı geçiyorum 3-4 saatte bir. memnunum şuan
arkadaşlar yüzüm çok terler benim yazın güneşimizde çok sert yaptığım makyaj on dk bile kalmıyo yüzümde bana kalıcı bir fondoten yada pudra önerebilirmisiniz cildim sivilceye meyilli çok terliyo çok çabukda bronzlaşırım yazın kararmak istemiyorum açık renk olması lazım aynı zamanda ben buğday tenliyim ama beyaz görünmek istiyorum
canım ben make up forever hd fondoten kullanıyorum. tek pompa ile yüzüme yediriyorum sivilcelerimi kapatıcıyla kapatıyorum. üstünede matlaştırıcı transparan pudra geçiyorum. yüzüm terledikçe transparan pudrayı geçiyorum 3-4 saatte bir. memnunum şuan
canım bu make up forever hd türkiyede satılıyor mu nerden aldın ben de düşünüyorum da özel günler için
sephora dan almıştım ben. istanbuldaysan capacity cevahir gibi yerlerde mağazası mevcut
ankaradayım cnm ben sephoraya gitmiştim yoktu oradaki çalışan da sephoranın kendininki daha iyi falan demişti. başka yerdeki sephoralara bakayım olmadı saol cnm
Anladım demekki getirmemişler oraya :). pudra olarak mac studio fix yada yagsiz pudra olan shiseido pureness deneyebilirsin. shiseido öneririm