Pudra, Fondöten, Kapatıcılar çok terleyen ,sivilceye meyilli cilt için kalıcı fondoten yada pudra tavsiyesi?(

sekerkiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
2.523
35
arkadaşlar yüzüm çok terler benim yazın güneşimizde çok sert yaptığım makyaj on dk bile kalmıyo yüzümde bana kalıcı bir fondoten yada pudra önerebilirmisiniz cildim sivilceye meyilli çok terliyo çok çabukda bronzlaşırım yazın kararmak istemiyorum açık renk olması lazım aynı zamanda ben buğday tenliyim ama beyaz görünmek istiyorum

yardımcı olacak varmı

canım hangi marka olursa olsun ne kadar para bayılırsak bayılalım bu ürünler bi şekilde gözeneklerimizi kapayıp sivilce ve siyah noktalara neden oluyor ben artık emin oldum:KK43::KK43:

cildinde leke fln olmayan arkadaşlara da tavsiyem kesinlikle sürmeyin oşeyleri yüzünüze :KK20:

cildinizn kıymetini bilin:nazar:

arkadaşlar yüzüm çok terler benim yazın güneşimizde çok sert yaptığım makyaj on dk bile kalmıyo yüzümde bana kalıcı bir fondoten yada pudra önerebilirmisiniz cildim sivilceye meyilli çok terliyo çok çabukda bronzlaşırım yazın kararmak istemiyorum açık renk olması lazım aynı zamanda ben buğday tenliyim ama beyaz görünmek istiyorum

canım ben make up forever hd fondoten kullanıyorum. tek pompa ile yüzüme yediriyorum sivilcelerimi kapatıcıyla kapatıyorum. üstünede matlaştırıcı transparan pudra geçiyorum. yüzüm terledikçe transparan pudrayı geçiyorum 3-4 saatte bir. memnunum şuan

canım ben make up forever hd fondoten kullanıyorum. tek pompa ile yüzüme yediriyorum sivilcelerimi kapatıcıyla kapatıyorum. üstünede matlaştırıcı transparan pudra geçiyorum. yüzüm terledikçe transparan pudrayı geçiyorum 3-4 saatte bir. memnunum şuan
tşk ederim ......

ben maybelline affinmat aldım çok güzel gerçekten sivilce de yapmıyor tam yaz ayına uygun bi fondoten bana kendi tonumun bi açığını vermişler yalnız pudrayla üzerinden geçiyorum geçmeye bile gerek yok aslında tam rengi olduktan sonra çünkü kendisinin içeriğinde pudra var çok hoş :KK34:

canım bu make up forever hd türkiyede satılıyor mu nerden aldın ben de düşünüyorum da özel günler için

canım bu make up forever hd türkiyede satılıyor mu nerden aldın ben de düşünüyorum da özel günler için

sephora dan almıştım ben. istanbuldaysan capacity cevahir gibi yerlerde mağazası mevcut

ankaradayım cnm ben sephoraya gitmiştim yoktu oradaki çalışan da sephoranın kendininki daha iyi falan demişti. başka yerdeki sephoralara bakayım olmadı saol cnm

Anladım demekki getirmemişler oraya :). pudra olarak mac studio fix yada yagsiz pudra olan shiseido pureness deneyebilirsin. shiseido öneririm

Yaklaşık bir senedir Clinique Stay Matte Oil Free fondöten kullanıyorum. Memnunum. Çok yüksek kapatıcılığı yok ama sıcakta akmıyor, yapış yapış bir his bırakmıyor.Bendeki en açık rengi "alabaster". Hafif bir formülü var ama cildim epey yağlı olduğu için gün içinde illaki parlama oluyor. Onun için de t bölgeme Shiseido Pureness Oil Free pudra geçiyorum. Daha uzun süre parlamadan kalıyor cildim. Makyajının kalıcı olmasını istiyorsan mutlaka bir makyaj bazı kullanmalısın NYX Shine Killer iş görür bence. Beyaz görünmek için de Rimmel'in Stay Matte pudrasının Transparant olanını öneririm hem ucuz hem matlık veriyor hem de yeterince beyaz. Fiyatlarına gelince de Clinique Stay Matte 80 TL civarı, Shiseido Pureness 95 TL civarı, NYX Shine Killer 10$ gibi, Rimmel Stay Matte de 10 TL civarıydı.

X