Bebek İkinci El Çok Temiz Az Kullanılmış Chicco Polly Mama Sandalyesi

kahvekokusu

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2010
1.450
8
358
Diğer
Yazlık evimiz için aldığımızdan neredeyse 1 ay kullanabildik , 150 TL'ye satıyorum , çok temiz , piyasa fiyatı 279 TL.'dir.
Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi, bebeğin büyümesine eşlik edebilmek için değişim gösterebilen bir mama sandalyesidir. 6. aydan sonra son derece pratik ve konforlu bir mama sandalyesi iken bu durum 3 yaşına kadar bebeğin ilk sandalyesine dönüşür.Devamı Mama Sandalyesi, daha sonraki aylarda çıkartılabilen dolgulu çift kılıfa sahiptir. Mini ek tepsi sayesinde, bebeğiniz sıcak tabaklara uzanamaz. İki tekerleği ve iki sabit ayağı vardır.
Açıkken boyutlar: 55x85x104,5 cm
Kapalıyken boyutlar: 55x27x100 cms
Ağırlık: 12,5 kg
6-36 ay arası kullanım için idealdir.

iyi günler acaba nerde ikamet ediyordunuz ürünü görerek alma şansımız varmıdır yada hangi türlü satış düşünüyorsunuz ?

merhaba ,
Rize Merkez'de ikamet ediyorum , eğer yakınlarda iseniz tabiki görerek alabilirsiniz , şayet yakında değil iseniz de Ptt kargo ile ücret size ait olmak üzere gönderebilirim..

ben ist oturuyorum görme şansım pek yok acaba bunun kargo masrafı ne kadar tutar birde istemiş olduğunuz fiyatınız sonmudur acaba ?

dilerseniz kargo masrafını ben bir öğreneyim ,
malesef son fiyat çünkü ürün neredeyse yeni ve ben 279 TL'ye alıştım

özel mesaj gönderemiyorum bu yüzden burdan cevapladım.ben bursadayım .kargo ücretiyle ilgili araştırıyorum bende size aksam dönüş yapsam olur mu sizde bana orjinal resimlerini gönderebilir misiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…