Çocuk Hastalıkları çok tedirginim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mangalia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
143
0
96
45
Sakarya
arkadaşlar kızım 2,5 aylık.iki gun oluyor kakasını yaparken çok ıkınıyor bir,ikincisi bezine baktım ve sanki kum çikartıyor.putur ,putur minik ,(çok ozur dilerim)elledim ve ayne kum gibi,sert.sadece anne sutu ile besliyorum.dısarıda birsey vermedim,sadece gaz giderici.pazartesi bir doktora gostereyim diyorum.ama ozaman akadar lutfen bilen varsa ,çok tedirginim,bana cevap yazın.bir anormalik var.anne sutu emmen bebek neden sert yapsın!!!!:a015:

canım üzülme senin yediklerinle alakalıdır belki amma yinede bi doktora göster birde kakalı bezinid edoktora göster canım

mangalia hiç endişelenme benim oğlumun hepsinde olmasa bile genelde kakası öyle
sanki büyük adam gibi çok afedersin kakası
önemli olan rengi. yeşil değilse açık sarı renkteyse hiç endişe etme
zaten yeşilse de hafif yollu üşütmüş demektir
bu arada trakyalının dediği gibi yediklerinle alakalı
bi gün bi tanecik muz yedim dayanamadım yemeseydim çatlayacaktım o kadar aşermiştim
ertesin gün ıkına ıkına günü bitirdi oğlum
bi diğer gün bi bardak süt içeyim dedim gene hakim olamadım kendime
oğlum abartmıyorum iki gün boyunca ıııııııııı ıııııııııı diye ıkındı :bbo::1shok:
annemden iyi bi fırça yemiştim bi daha yersen öldürürüm seni ne kastın var çocuğa diye sırnaşık şeysırnaşık şey
o yüzden endişe etme ama tedbiri de elden bırakmamak lazım
doktora gösterdiğinde sonucu yazarsan çok sevinirim
ne diyecek çok merak ediyorum
çünkü bizim çocuk doktorumuz ben ne zaman arasam sorunumu anlatsam normaldir olur telaş etmeyin diyo başka laf bildiği yok zaten laelaelaelaelae
geçmiş olsun şimdiden mangalia

tesekkur ederim arkadaşlar.ıkınma için okadar duşunmüyorum.kakası neden pütür pütür,onu anlamadım.minicik minicik kum tanesi gibi ,sert birseyler.silince altını ,ellime batıyorlar.aşırı hissedebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…