- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
-
- Konu Sahibi BlancKahkul
huawei. ya ne bileyim peki fotoğ ve mesajların kalma ihtimali var mıdır bilginiz var mı ?telefonunuz ne? kendi telefonunuzdan kapatabilirsiniz. sakin olun :)
telefonumdan nasıl whatsapp webe giricemTelefonunuzdan bakabilirsiniz açık olup olmadığına whatsapp web e girip
Whatsapptan whatsapp web yazan yere gireceksiniz arkadaşında tarif ettiği gibihuawei. ya ne bileyim peki fotoğ ve mesajların kalma ihtimali var mıdır bilginiz var mı ?
telefonumdan nasıl whatsapp webe giricem
acilen kapatın derim ama. vatsaba girin. sağ üstteki 3 noktaya tıklayın. orda vatsap webe gelin.
eğer karekod okutmak için kamera açılıyorsa adam kapatmış demektir.
huawei. ya ne bileyim peki fotoğ ve mesajların kalma ihtimali var mıdır bilginiz var mı ?
telefonumdan nasıl whatsapp webe giricem
benden kardeşime attı benim whatsappımdada görünüyor. tüm mesajları sildim zaten de kamera açık değil karekod gözüküyor napıcam şimdi netten numaralarını bulup kırtasiyeyi mi arayayımbi de benim anlamadığım sizin vatsabı açıp size nasıl attı ki belgeleri? orda açık olan konuşmalardan birine atabilir ancak.
benden kardeşime attı benim whatsappımdada görünüyor. tüm mesajları sildim zaten de kamera açık değil karekod gözüküyor napıcam şimdi netten numaralarını bulup kırtasiyeyi mi arayayım
evet çıkmıştır. ama o buton aktif ise adam şimdiye kadar açık tutmuş demektir sizin vatsabı.tüm biligisayarlardan çıkş yap butonuna bastım ama çıkmıştır şimdi demi?