çok tedirgin oldum bilgisi olan lütfen yardımcı olsun

BlancKahkul

Allah var, Allah yâr..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
3.195
4.103
kızlar bugun yüksek lisans basvurusunun son günüydü. işten bir saat izin aldım belgelerim hazıdı sadece tarayıcıdan geçirip pdf haline getirtmem gerekiyodu bilgisayardan kayıt için sonrada belgeleri üniversiteye teslim edecektim. aceleyle bi kırtasiyeye girip belgeleri tarayıcıdan geçirttim mail adresime atın dedim. kırtasiyeci gerek yok whatsapp ı açıp verin dedi normalde hiç boyle işler yapmazdım ama çok acelem vardı. verdim ve karekökü okutup whatsapp webi yükledi bilgisayarına sonra oradan belgeleri attı bana. adamı tanımıyorum bilmiyorum whatsapp webimi ya açık bıraktıysa. ben şimdi napıcam ki emin olucam kapattı diye. işten çıkışta bi telefoncuya falan mı gitmem lazım. bide şimdi fotoğraflarım yazışmalarım bilgisayarında kalmış mıdır ya silinmemişse of offff :110::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

acilen kapatın derim ama. vatsaba girin. sağ üstteki 3 noktaya tıklayın. orda vatsap webe gelin.

eğer karekod okutmak için kamera açılıyorsa adam kapatmış demektir.

bi de benim anlamadığım sizin vatsabı açıp size nasıl attı ki belgeleri? orda açık olan konuşmalardan birine atabilir ancak.

acilen kapatın derim ama. vatsaba girin. sağ üstteki 3 noktaya tıklayın. orda vatsap webe gelin.

eğer karekod okutmak için kamera açılıyorsa adam kapatmış demektir.

huawei. ya ne bileyim peki fotoğ ve mesajların kalma ihtimali var mıdır bilginiz var mı ?

telefonumdan nasıl whatsapp webe giricem

şurda tarif ettim. hemen o an kapattıysa sıkıntı yok. kapatmadıysa konuşmaları ve vatsap konuşmaları içindeki fotoğrafları görür tabi ki.

siz dediğim yere bi bakın. orda ne çıkıyor, kamera mı açılıyor yoksa son oturum açık mı görünüyor ?

bi de benim anlamadığım sizin vatsabı açıp size nasıl attı ki belgeleri? orda açık olan konuşmalardan birine atabilir ancak.
benden kardeşime attı benim whatsappımdada görünüyor. tüm mesajları sildim zaten de kamera açık değil karekod gözüküyor napıcam şimdi netten numaralarını bulup kırtasiyeyi mi arayayım :bicak:

benden kardeşime attı benim whatsappımdada görünüyor. tüm mesajları sildim zaten de kamera açık değil karekod gözüküyor napıcam şimdi netten numaralarını bulup kırtasiyeyi mi arayayım :bicak:

karekod görüzüküyor derken?
watsap webe telefonunuzdan gireceksiniz. vatsap içinden sağ üstteki üç noktaya tıklayarak. oraya tıkladıktan sonra gelen ekranın ekran görüntüsünü burada paylaşın. yardımcı olayım.

Whatsapp ayarlardan WhatsApp webe girin, orada herhangi bir bilgisayarda açıksa gözüküyor, çıkış yap deyin, zaten gozukmuyorsa bilgisayar adı, çıkış yapılmış demektir.

X