• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama cok tatlı bi renk ama ne renk?

lar

mutluluk cikmazi
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
473
0
46
İstanbul
$DSC_0082.JPG

bu ne renk acaba yaaa hergün internetten saç rengi bakmaktan kafayı sıyırıcam:18::27:

Gercekten guzelmis. Yarin boyatmayi düsünüyorum sacimi. Cok begendim acaba hangi renk?:44:

Gercekten guzelmis. Yarin boyatmayi düsünüyorum sacimi. Cok begendim acaba hangi renk?:44:

bende cok begendim.ama bildiğim hiç bi renge de benzemiyo bronz kahveyle karamel arası bişey gibi gibi ama bi kumrallık da var sanki:44:

ben de boyatmayı düşünüyorum bu aralar kendi rengi simsyah ama kararsızım hala bu rengin bana çok uyacağını düşünüyorum göz rengime falan. cidden ne renk bu?

Voila 535e benziyor gercekten de emziren bir anne oldugumdan organik boya lazim. Yoktur dimi.:5: Cok tatli bi renkmis:31:

Voila 535e benziyor gercekten de emziren bir anne oldugumdan organik boya lazim. Yoktur dimi.:5: Cok tatli bi renkmis:31:

allah analı babalı büyütsün cnm..lorealin amonyaksızlarını hiç denemedim ama onlardan uygun bi renk bulursan boyayabilirsin.

bence 4.resimdeki renk gibi geliyor...

cunku gosterdiginiz resim isklar altinda cekilmis onu da dusunmek lazim...

isik altinda daha canli ve daha guzel gorunur renkler...

Back