merak edip okudum canım Allah yardımcın olsun.. kendine bi meşgale bul bence. hobi olarak bişi yap ve kafanı dağıt derim ben
cooook tsk ederım gerçekten ıcım rahatladı yorumunuz sayesınde bundan soonraa öyyle yaapmaaya ccalıscamm bu aerada klavyem bozuuldu zorr yazıyorum 24 yasındayımm ,daha cok ggencım kendımee edıyorum galıba pekı dokktora gorunsemmı acaba ?canim benim bana normal gelmedi hic okuduklarim, biaz rahatla, evden mutfaktan once kafani toparla bi guzel, kac yasindasin bilmiyorum ama ne yasta olutsan ol zaman gecip gidiyor ve bu gunleri geri getiremiyorsun, once sunu dusun ve inandir kendini sen bu dunyaya sadece evi toplamak yemek yapmakbulasik yikamak icin gelmedin hayatini ve kafani sadece bunlarla doldurursan ilerde cok posman olursun, bir hanim olarak tabiki evinin isini yapip gerektigi kadar ihtiyaclarini karsilayacaksin ama gerektigi kadar . fazlasi hem ruhunu yorar hem de kafani sen de farkindasin zaten o yuzden yazmisain bunlari :) suan esini koluna takip da disari cikmak isteyen o kadar cok hatun var ki, birak insanlari ne dusunurlerse dusunsunler, sen anin tadini cikarmaya bak, ne giyecegim sacimi nasil yapacgim konusunda da ustun basin temiz olsun ve hafif bi makyaj yap, bazi insanlar dogalliktan yanadir ama hafif bi makyaj bakimli oldugunu gosterir ve kendine guvenini de destekler, sonra tak kocacini koluna dimdik gez , bir gun de yemek yapmayiver, eve donunce 2 yumurta kir ya da makarna yap ne olur ki ? bu sekilde giderse esinin hevesini de kacirirsin korkarim , umarum soylediklerime hak verirsin . hayat bunlari kfaya takmak icin cok kisa, birak insanlari ne dusunurlerse dusunsunler , sen hep gulumse raha ol en azindan mutlu oldugunu dusunsunler
cooook tsk ederım gerçekten ıcım rahatladı yorumunuz sayesınde bundan soonraa öyyle yaapmaaya ccalıscamm bu aerada klavyem bozuuldu zorr yazıyorum 24 yasındayımm ,daha cok ggencım kendımee edıyorum galıba pekı dokktora gorunsemmı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?