• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok takıntılıyım hayatımı etkilemeye basladı...

MugeNur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
380
133
83
Sanırım takıntı hastasıyım değişik takıntılar bende var ve hayatımı olumsuz yönde cok etkiliyo. arkadaşlarımdan yorum bekliyorum.
ilk öncelikle ya anneme babama bişey olursa ? ya kötü bi kaza ,ile ölürlerse.eşime çocuğuma bişey olursa?
arkadaşım acaba niye aramadı yoksa bana kızdımı darıldımı(hiç bir şey yokken).
ev işlerindede bazı takıntılarım var hersey düzgün olmalı.ortalık dağınıkken mutfak dağınıkken yatak odasından başlayıp
salona doğru her tarafı toplayıp düzenliyorumdaha sonra kontrol edıyorum mutfaka yiyecekler artıklar dururken ? engel olamıyorum bu halime. ve birde çok sıkıntılı bi durumdayım mesela cumartesi günündeyiz sabah kalhvaltı yapıyoruz daha sonra carsıya gezmeye çıkalım dıyoruz eşimle ve ben bir türlü her tarafı toplayıp kalvaltıları toplayıp bulaşıkları yerleştirp dışarı cıkakamıyorum yanı her taraf duzgun olmadan rahat carsıya gidemiyorum eşim kızıyor gelince yaparsın dıye engel olamıyorum olsam bile carsıda iken daha yemek yapıcam soruları kafamda dolanıyor :) normalmıyım anormalmı ? ve birde kararsız bi insanım ne giyecegıme ne takacgıma saçlarımı nasıl yapacağıma bir türlü karar veremiyorum yaptığım zaman hemen sıkılıyoruım yaptığımdan.herkezın gözünde güzel fizikli zayıf imrenılen biriyim ama ben de özgüven yok kendimi begenmıyorum kendime bir tarz vermek ıstıyorum beceremiyorum sıkılıyorum hemen (elbise konusunda) kapanıyım dıyorum yapamam diye sıkılırm dıye karar veremiyorum. insanları cok kafama takıyorum uykularım kaçıyor bazen... Yardım istiyorum beni rahatlacak yorumlar bekliyorum .. hepinizden Allah razı olsun.

merak edip okudum canım Allah yardımcın olsun.. kendine bi meşgale bul bence. hobi olarak bişi yap ve kafanı dağıt derim ben

canim benim bana normal gelmedi hic okuduklarim, biaz rahatla, evden mutfaktan once kafani toparla bi guzel, kac yasindasin bilmiyorum ama ne yasta olutsan ol zaman gecip gidiyor ve bu gunleri geri getiremiyorsun, once sunu dusun ve inandir kendini sen bu dunyaya sadece evi toplamak yemek yapmakbulasik yikamak icin gelmedin hayatini ve kafani sadece bunlarla doldurursan ilerde cok posman olursun, bir hanim olarak tabiki evinin isini yapip gerektigi kadar ihtiyaclarini karsilayacaksin ama gerektigi kadar . fazlasi hem ruhunu yorar hem de kafani sen de farkindasin zaten o yuzden yazmisain bunlari :) suan esini koluna takip da disari cikmak isteyen o kadar cok hatun var ki, birak insanlari ne dusunurlerse dusunsunler, sen anin tadini cikarmaya bak, ne giyecegim sacimi nasil yapacgim konusunda da ustun basin temiz olsun ve hafif bi makyaj yap, bazi insanlar dogalliktan yanadir ama hafif bi makyaj bakimli oldugunu gosterir ve kendine guvenini de destekler, sonra tak kocacini koluna dimdik gez , bir gun de yemek yapmayiver, eve donunce 2 yumurta kir ya da makarna yap ne olur ki ? bu sekilde giderse esinin hevesini de kacirirsin korkarim , umarum soylediklerime hak verirsin . hayat bunlari kfaya takmak icin cok kisa, birak insanlari ne dusunurlerse dusunsunler , sen hep gulumse raha ol en azindan mutlu oldugunu dusunsunler :34:

merak edip okudum canım Allah yardımcın olsun.. kendine bi meşgale bul bence. hobi olarak bişi yap ve kafanı dağıt derim ben

ammın cnm tsk ederım aılemmden arkadaşlarımdan ffarklı bır sehırdeyım cevree edınmeye calıdıyorum

canim benim bana normal gelmedi hic okuduklarim, biaz rahatla, evden mutfaktan once kafani toparla bi guzel, kac yasindasin bilmiyorum ama ne yasta olutsan ol zaman gecip gidiyor ve bu gunleri geri getiremiyorsun, once sunu dusun ve inandir kendini sen bu dunyaya sadece evi toplamak yemek yapmakbulasik yikamak icin gelmedin hayatini ve kafani sadece bunlarla doldurursan ilerde cok posman olursun, bir hanim olarak tabiki evinin isini yapip gerektigi kadar ihtiyaclarini karsilayacaksin ama gerektigi kadar . fazlasi hem ruhunu yorar hem de kafani sen de farkindasin zaten o yuzden yazmisain bunlari :) suan esini koluna takip da disari cikmak isteyen o kadar cok hatun var ki, birak insanlari ne dusunurlerse dusunsunler, sen anin tadini cikarmaya bak, ne giyecegim sacimi nasil yapacgim konusunda da ustun basin temiz olsun ve hafif bi makyaj yap, bazi insanlar dogalliktan yanadir ama hafif bi makyaj bakimli oldugunu gosterir ve kendine guvenini de destekler, sonra tak kocacini koluna dimdik gez , bir gun de yemek yapmayiver, eve donunce 2 yumurta kir ya da makarna yap ne olur ki ? bu sekilde giderse esinin hevesini de kacirirsin korkarim , umarum soylediklerime hak verirsin . hayat bunlari kfaya takmak icin cok kisa, birak insanlari ne dusunurlerse dusunsunler , sen hep gulumse raha ol en azindan mutlu oldugunu dusunsunler :34:
cooook tsk ederım gerçekten ıcım rahatladı yorumunuz sayesınde bundan soonraa öyyle yaapmaaya ccalıscamm bu aerada klavyem bozuuldu zorr yazıyorum 24 yasındayımm ,daha cok ggencım kendımee edıyorum galıba pekı dokktora gorunsemmı acaba ?

cooook tsk ederım gerçekten ıcım rahatladı yorumunuz sayesınde bundan soonraa öyyle yaapmaaya ccalıscamm bu aerada klavyem bozuuldu zorr yazıyorum 24 yasındayımm ,daha cok ggencım kendımee edıyorum galıba pekı dokktora gorunsemmı acaba ?

tabii ki gorune de bilirsin ama dedigim gibi once bi kendin dene , baktin ki sonuc alamiyosun git bi konus bisey kaybetmezsin

tşk ederim cnm allah razı olsun bu arada neden kımse yorum yapmıyor düşünceleri merak ediyorum.

Back