bak kasma kendini, mama halinde yapma bende tiksindim çünkü, bisküviyü süte banar yersin ya aynı öyle yapıyorum.
mesela 5 cici bebeyle başla yarın 8 yap ertesi gün 10 yap böle böle artıyor, birden 15-20 yüklenme, çabuk bıkarsın.
Kızlar selam aranızda yeniyim ve ben de bu kilodan muzdarip durumdayım 21 yasındayım boyun 1.65.Ben de forumlarda gezinirken bu cicibebe olayına başlamaya karar verdim.Yalnız şöyle bi durum var ben sütten nefret eden bi insanım kokusuna bile tahammülüm yok bu yüzden marketten küçük kutularda kakaolu sütle muzlu bebe büisküvisini karıştırıp yiyiorum her akşam yaklaşık 20 tane kullanıyrum bisküviyi.Neden muzlu diceksiniz muzlusu daha güzel sankiii :) her neyse bunlara başlamadan yaklaşık 2 hafta önce tartılmıştım 45 kiloydım.ve 8 gündür uyguluyorum dün tartıldım 50 kilo çıktım umarım daha da alacağım darısı kilo almak isteyenlerin başına:)
Kakoulu süt ve Muzlu Bebe bisküvisi alıp aksamlari yemeye başlıyorum direk umarım 8 gün içinde bende 5 kilo alırım :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallahhedefim 55.umarım herkes istediği kiloya kavuşur
Ben en son gecen sene bu zamanlar bu siteye girmistim nasil kilo alabilirim diye forumlari okuyordum, o zaman kadar denemedigim hic birsey kalmamisti piaysadaki toz icecekler macunlar diyetisyenler v.s. 45,5 kiloydum cok kafama takiodum özgüvenim sıfırdı.su an 55.5 kiloyum koskoca 1 senede 10 kilo aldim Allah'a sükür..nasil mi? Sadece her gece yatmadan bir kase cici bebe yiyerek..ama tek bir kere bile aksatmadim.kaybedeceginz hic bir sey yok ben öyle diyerek basladim keske daha onceden deneseymisim.Masallah diyin bana :)) sakin pes etmeyin insallah istediginiz kilolara ulasirsiniz..
Kızlar selam aranızda yeniyim ve ben de bu kilodan muzdarip durumdayım 21 yasındayım boyun 1.65.Ben de forumlarda gezinirken bu cicibebe olayına başlamaya karar verdim.Yalnız şöyle bi durum var ben sütten nefret eden bi insanım kokusuna bile tahammülüm yok bu yüzden marketten küçük kutularda kakaolu sütle muzlu bebe büisküvisini karıştırıp yiyiorum her akşam yaklaşık 20 tane kullanıyrum bisküviyi.Neden muzlu diceksiniz muzlusu daha güzel sankiii :) her neyse bunlara başlamadan yaklaşık 2 hafta önce tartılmıştım 45 kiloydım.ve 8 gündür uyguluyorum dün tartıldım 50 kilo çıktım umarım daha da alacağım darısı kilo almak isteyenlerin başına:)
meyve suyuyla işe yarar mı bilmiyorum ben de bırktım bu olayı 48 kiloya düştüm bugün itibariyle yeniden başlayacağım inşallah tekrar etkili olurSekiz gunmu masllah ya bende meyve suyuyla yiycem mama yapmayip alirmiyim acaba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evt bende de göbek yaptı.ama kilo aldğm içn bunu sorun etmiyorummerhabalar, bende 3 ay kadar cicibebe yedim. 9 kilo kadar aldım... Ama bende göbek yaptı...:26::26::26: sizde de böyle bir sorun oldu mu?
Mamayi nasil yapiyosunuz katimi ben sivi yaparak alamadim mesela ne kdar sute ne kadar cicibebe koyuyosunuzBen en son gecen sene bu zamanlar bu siteye girmistim nasil kilo alabilirim diye forumlari okuyordum, o zaman kadar denemedigim hic birsey kalmamisti piaysadaki toz icecekler macunlar diyetisyenler v.s. 45,5 kiloydum cok kafama takiodum özgüvenim sıfırdı.su an 55.5 kiloyum koskoca 1 senede 10 kilo aldim Allah'a sükür..nasil mi? Sadece her gece yatmadan bir kase cici bebe yiyerek..ama tek bir kere bile aksatmadim.kaybedeceginz hic bir sey yok ben öyle diyerek basladim keske daha onceden deneseymisim.Masallah diyin bana :)) sakin pes etmeyin insallah istediginiz kilolara ulasirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?