Çok şükür progestanı bıraktım:))

balpetegim

küçük prensin annesi
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
6.256
18
kızlar benim hamileliğimden itibaren içeride,gebelik kesesinin altında kanamam vardı(dışarıda hiç bi şeyim yoktu çok şükür) dr progestan yazmıştı,günde 6tane içiyordum ve sürekli istirahat etmem gerekiyordu(e ama çalışınca ne mümkün?)neyse işte dün dr a gittim,dr kanamanın geçtiğini söyledi çok mutluyum Allahıma bin şükür,ilacı da bırak dedi,o kadar sevindim ki anlatamam,tabii annemlerin katkısı çok büyük onların sayesinde iyileştim,çünkü dr Ankara ya gitmeme de yasak koymuştu,ben gidemeyince onlar geldi,Allah razı olsun her şeyimle ilgilendiler,ben zaten okulda çok yoruluyorum,eve gelince rahat ettim sayelerinde...Allahıma çok şükür kızlar valla bu durum beni çok zorluyodu,çok şiddetli bel ağrılarım oluyodu,zaten bu kanama sürekli düşük tehdidi demekmiş,çok şükür şimdi rahatladım...ayrıca dr a aklımdaki bütün soruları sordum,çatlaklar için lierac'ın ürününü önerdi,bi de bende çok sivilcelenme olmuştu,normaldir hamilelikte olur dedi...ikil test sonuçlarım iyi olduğu için de 3lü teste gerek görmedi

kızlar niye kimse cvp vermiyo?dr kontrolleriniz ne alemde paylaşmak istedim...benim dr folbiolü kesti,megadyn'i de haftada 2ye indirdi,sadece kan hapını her gün alıcam...bebeğin cinsiyeti de kesinleşti erkekmiş,dr doğum için haziranın 30uyla temmuzun 30u arasında herhangi bir zamanda olabilir dedi,ayrıca çok sevindiğim başka bi haber de en son gittiğimle aynı kilomdayım...yani 3,5kilo kadar almışım çok şükür çok rahatladım ben daha çok sanıyordum...sizden yeni haberler yok mu?

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım progestanı 1 ay kadar ben de kullandım zor bi ilaç hayatını felç ediyo seni anlıyom tekrar geçmiş olsun

ebtuna ilk defa farkediyorum seninle günümüz aynıymış ve eğitimci oluşunda ilk defa dikkatimi çekti branşını sorabilir miyim ben matamatik öğretmeniyim

ben okulöncesi öğretmeniyim canım,şu an ilköğretimde çalışıyorum anasınıfında

evet bende de düşük tehlikesi vardı zaten temmuz ayında ilk bebeği mi düşürdüm ne yazıkk ki şimdi atlattım inşallah dün benimde kontrolüm vardı dr karnın çok sert bol su iç ve ayakta çok durma dedi yoksa bebek erkenden aşağı iner dedi şimdi 3 lt su içmeye çalışıyom matematikte oturarak anlatılmaz ama idare edeceğiz

eve canım işimiz çok zor Allah yardımcımız olsun,bana da diyolar otur kendini yorma diye ama mümkün mü?bi de benim okulla ev çok uzak 2vesait gidip geliyorum çok yoruluyorum...progestanı tehlikesi olan herkese veriyorlarmış...son kontrolün ne zamandı canım,kilo falan ne alemde,bebeğin nasılmış?benimki dün baktığımızda uyuyodu hala:)ilaçların neler?

toplam 3 kilo aldım canım ilk üç ay 1 kilo son 1 ay da 2 kilo aldım( dr un pek hoşuna gitmedi)son kontrolüm dündü kızım gayet ii bacak bacak üstüne atmıştı çok güzel bi duyguya dünden beri ağzım kulaklarımda. Ne yazık ki benim okulumda çok uzak 30km ilçeden köye gidiş geliş yapıyom ve yolun 10 km kadarı asfalt bile deil allah yardımcımız olsun ilacım gynefron du değiştirdi bu çiğnenen bi hapmış adını bilmiyom çikolata gibiymiş eşim almaya gitti daha kullanmadım yani

ben de gyneferon kullanıyorum dr portakal suyuyla iç dedi C vitamini ile daha iyi emiliyormuş dedi,bi de her sabah portakal suyula uğraşıyodum ama 1aydır annem sıkıyo sağolsun,o da gidecek yarın(senin işin de benim gibi zormuş,okulun pek uzakmış,Allah yardımcımız olsun,yol da kötü diyosun dikkat etmen gerek

bir ay progestan kullanmıştım ve resmen mahvolmuştum...o günleri hatırlamak bile istemiyorum gerçekten.hamile kaldığıma o zaman pişman olmuştum...neyseki o günler geçti..şimdi bebişin gelmesini bekliyoruz heyecanla

canım progestan ne gibi yan etkiler yapıyor?ben de hiç bi yan etkisi olmamıştı,benim yorgunluktan dolayı çok bel ağrılarım vardı başka hiç bi şeyim yoktu çok şükür...bi de işte sürekli düşük tehdidi olduğu için her şey yasaktı,çok bunalıyordum o yüzden,şimdi kurtuldum çok şükür,inşallah bi daha olmaz,ben çok fazla sinir yaptığını falan duymuştum,öyle mi oldu sizde?

çok geçmiş olsun canım. atlattığına çok sevindim. inşallah başka bir problem yaşamadan devam eder gebeliğin...

canım bende progestanı kullanmıştım.bende de düşük tehlikesi vardı. geçti çok şükür.geçen cumartesi gittiğimizde kızımız olacağının söyledi dr.hayırlısı,sağlıklısı olsun ama çokda sevindim:)ya ama ben hiç hareketlerini hissetmiyorumbendemi bişey var anlamadım.sizinkiler hareketlimi?1 ay sonrada gittiğimizde nasip olursa 4 boyutlu ultrasonda bakılacak

çok geçmiş olsun canım sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah Her sefanın bir cefası var canım.. Hayırlısı olsun hepimiz için

sn ebtuna evet yan etkisi var..baş dönmesi ve acayiip uyku yapıyo sersemliyosun resmen
ben çalışıyorum ve çok zorlanıyorum ilacı içtikten 1,5 veya 2 saat sonra başlıyo etkisiçok üzgünüm:

sn ebtuna evet yan etkisi var..baş dönmesi ve acayiip uyku yapıyo sersemliyosun resmen
ben çalışıyorum ve çok zorlanıyorum ilacı içtikten 1,5 veya 2 saat sonra başlıyo etkisiçok üzgünüm:

çok geçmiş olsun canıma.s.
ben 4 ay boyunca kullanmıştım acayip sinir yapıyodu,başağrısı vs...günde 6 tane kullanıyodum bir ara...:1no2:
her şey bebeklerimiz için allah hepinize sağlıkla kucağına lmayı nasip etsin:Saruboceq:

ben neredeyse doğumdan önceye kadar ( 37. haftaya kadar ) ara ara kullandım günde 3*3=9 tane
bazen progynex ampül kullandım günde 1 yada 2 kere
daha riskli durumlarda proluton depot kullandım ..
prolutonu son haftalarda kullandım yine ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…