kızlar benim hamileliğimden itibaren içeride,gebelik kesesinin altında kanamam vardı(dışarıda hiç bi şeyim yoktu çok şükür) dr progestan yazmıştı,günde 6tane içiyordum ve sürekli istirahat etmem gerekiyordu(e ama çalışınca ne mümkün?)neyse işte dün dr a gittim,dr kanamanın geçtiğini söyledi çok mutluyum Allahıma bin şükür,ilacı da bırak dedi,o kadar sevindim ki anlatamam,tabii annemlerin katkısı çok büyük onların sayesinde iyileştim,çünkü dr Ankara ya gitmeme de yasak koymuştu,ben gidemeyince onlar geldi,Allah razı olsun her şeyimle ilgilendiler,ben zaten okulda çok yoruluyorum,eve gelince rahat ettim sayelerinde...Allahıma çok şükür kızlar valla bu durum beni çok zorluyodu,çok şiddetli bel ağrılarım oluyodu,zaten bu kanama sürekli düşük tehdidi demekmiş,çok şükür şimdi rahatladım...ayrıca dr a aklımdaki bütün soruları sordum,çatlaklar için lierac'ın ürününü önerdi,bi de bende çok sivilcelenme olmuştu,normaldir hamilelikte olur dedi...ikil test sonuçlarım iyi olduğu için de 3lü teste gerek görmedi