canım bizde yağmurlardan (dayımlar) tarlaları süremeyip hasatı toplayamadılar (Trakya tarafı) şimdi herşey iyiyimiş başlamışlar ekinleri toplamaya bende patates topladım bu yaz haaa bide çilek tabi onu daha çok yedik -tatlicadiarzu- ama tarlada çalışmak biz şehirliler için bir lüks tabii köylüler bunu farkedemiyorlar ama olsun ben seviyorum toprak çapalatıp orak biçmeyi mısır toplamayı vs..vs....
ne güzel kıss ,at allahın ambarına demişler.
valla helal olsun.ojeli ellerde iş görebilir.göstermişsinde bunu catır catır.
ohh şimdide mahsülünüzü yiyin doya doya hormonsuz ca.cokacimcoook.alın teriyle kazanılmış şeyden tatlı ne vardır şu dünyada.yapmayan bilemez bunu.
seni takdir ediyorum canım.alkisalkisalkis alkisalkisalkis
inşallah mesleğinide yapacağın anlar gelir yolun acık olsun.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
haa bu arada bizdede var çifçilik..ama biz zebze değilde,pancar buğday,soğan türü ekiliyor,malzeme olmadığı için ortağına veriyoruz.ilk defa üç dönüm kadar yerine samısak diktik kendimiz.bakalım nolcak bir iki güne sökmeye başlıcağız.
ayy bizde sanada kolay gelsin inşallah.:Saruboceq:
kız bize de biraz göndersene böyle anlatacağına.canımız çekti.
ojelı eller unıversıtelı ınsan tarladan anlamazmı bızzat daha ıyı anlarlar..
cunku sevgılerını verırıler....
rabım bereketını versın ınankı dunyanın en guzel ısını yapıyosun bence...
Herkes ektiğini biçer arkadaşım,
inşallah siz de, hakkınız olan işi en kısa zamanda bulursunuz...
sevgiler...
ne zevk almışsındır şimdi..
inşallah en yakın zaman istediğin bi iş bulablirsinnnnnnn
Ne şekilde olursa olsun insanın emeğniin karşılığını alması çok çok güzel...Allah herkese nasip etsin
inşalllah...Berektini görün inşallah siz de....yaşadığımız evler, şehirler, köyler... hiç önemli değil
gerçekten
ufkumuz önemli, öğrenmeye açlığımız önemli, merhametimiz önemli yoksa sadece şehirde yaşayanlar
okur ama köydekiler eknilerle ilgilenir gibi bir sınıflandırma yapılamaz...Zate n siz de buna güzel bir
örnek olmuşsunuz tebrik ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?