mayıs ayıydı yağmurlar o kadar çok yağmıştıki tarlayı sürdürememiştik
nasıl ot doluydu,tarla sürüldü ve ben hayatımda ilk kez fasulye,börülce,biber,domates,kavun,karpuz,mısır,bamya vs..
ektim çapaladım,nasıl ter akıtıyrdum toprak bizim anamız :) a.s
ne zorluklarla ilk zaman sulama yapıyrduk.
hem AÖF 4.sınıf sınavlarıma hazırlanıyordum hemde babama yardım ediyordum
köy hayatı bilmem...bazı köylüler yadırgadı nasıl yapacak şehirli bunlar dediler...daha bir çok abuk sabuk laflar söyleyenler oldu.ama ben artık hiç tınlamıyorum...
çünkü artık ektiklerimizin hasatını yavaş yavaş alıyoruz Rabbime binlerce şükür...
ve anladım ki Toprak bizim anamız bizi besliyor :1hug::1hug::1hug:
mutluyum çok şükür...:Saruboceq:
ben çok modern bir kızımdır ellerim ojelidir şaşırıyorlar çalışmama hem 2 üniversite mezunu diyorlar ne işi var burda 2 senedir iş bulamıyorum ki ben napayım...
ama Allaha sığınıyorum o en büyük :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nasıl ot doluydu,tarla sürüldü ve ben hayatımda ilk kez fasulye,börülce,biber,domates,kavun,karpuz,mısır,bamya vs..
ektim çapaladım,nasıl ter akıtıyrdum toprak bizim anamız :) a.s
ne zorluklarla ilk zaman sulama yapıyrduk.
hem AÖF 4.sınıf sınavlarıma hazırlanıyordum hemde babama yardım ediyordum
köy hayatı bilmem...bazı köylüler yadırgadı nasıl yapacak şehirli bunlar dediler...daha bir çok abuk sabuk laflar söyleyenler oldu.ama ben artık hiç tınlamıyorum...
çünkü artık ektiklerimizin hasatını yavaş yavaş alıyoruz Rabbime binlerce şükür...
ve anladım ki Toprak bizim anamız bizi besliyor :1hug::1hug::1hug:
mutluyum çok şükür...:Saruboceq:
ben çok modern bir kızımdır ellerim ojelidir şaşırıyorlar çalışmama hem 2 üniversite mezunu diyorlar ne işi var burda 2 senedir iş bulamıyorum ki ben napayım...
ama Allaha sığınıyorum o en büyük :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: