Kizlar cok sukurrr hamileyin allah isdeyen herkese versinnn amin
Ederm tabi allah razi olsn cnm insallah tez vakitde sizedeeHayırlı olsun bize de dua et inş
Çok heyecanlıydın. Stresliydin. Güya stres en büyük engel diyorlardı. Demek ki değilmişEderim canim tabikide rabbim herkeee versin beni en heycanli ilan etmistin . Bu ay hiccccc umudim yokdu hic oldu 4 aydir deniyorduk her ay kendimi gebe hissefiyordum bu ay hiccccc yani
Senin adına çok sevindim cnm çok yıpranmadan kurtuldun bu stresten. Hayırlı olsun ........Kizlar cok sukurrr hamileyin allah isdeyen herkese versinnn amin
Canim.cok sevindim bende senin icin girmistim bugun bi haber var mi diye hadi hayirli olsun allah anali babali buyutsun saglicakla kucagina alorsin insallah :)Kizlar cok sukurrr hamileyin allah isdeyen herkese versinnn amin
AminnnnnKizlar cok sukurrr hamileyin allah isdeyen herkese versinnn amin
Tebrik ederim cnm.Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah.Kizlar cok sukurrr hamileyin allah isdeyen herkese versinnn amin
Kuzum hic bir belirtim yokdu yumurtlama gunumden 4 gun sonra gogs disti adet olcak die yandim tutustum buradaki arkadaslarda sait ama allahim verdi halen bi bulantim bile yok kuzumGözün aydın belirtilerin neler di bize de anlatırmısın
Canim soyle soyleyim 9 mayisdan 13 mayisa kadar reglydim 14 15 16 da iliskiye girdik 17 18 19 da girmedik 20 21 22 23 de girdk 22 yumurtlama hunumdi ovulasyon twsti kullandim . Ve iliskisen sonra 1 saate yakin yastik koydum , belimin altina bekledim ve sogan suyu icmistim iki ogun oyle oldune zaman ilişkiye girdiniz reglden sonra kaç kere oldu yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?