Gebeliğe Hazırlık cok sukur hamileyimm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla çok şanslısın. Hiç beklemedin. Hamilesin dua et bize de o zaman. Senin duan kabul olur.

Ederim canim tabikide rabbim herkeee versin beni en heycanli ilan etmistin . Bu ay hiccccc umudim yokdu hic oldu 4 aydir deniyorduk her ay kendimi gebe hissefiyordum bu ay hiccccc yani

Ederim canim tabikide rabbim herkeee versin beni en heycanli ilan etmistin . Bu ay hiccccc umudim yokdu hic oldu 4 aydir deniyorduk her ay kendimi gebe hissefiyordum bu ay hiccccc yani
Çok heyecanlıydın. Stresliydin. Güya stres en büyük engel diyorlardı. Demek ki değilmiş

Canim gozun aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Hamile Kalmak istyen herkese ve banada tabiki :)
Inslhhh

Gözün aydın belirtilerin neler di bize de anlatırmısın

Hayirli olsun masallah bana da dua ederseniz sevinirim

Kizlar cok sukurrr hamileyin allah isdeyen herkese versinnn amin
Canim.cok sevindim bende senin icin girmistim bugun bi haber var mi diye hadi hayirli olsun allah anali babali buyutsun saglicakla kucagina alorsin insallah :)

Kizlar cok sukurrr hamileyin allah isdeyen herkese versinnn amin
Aminnnnn

Hayırlı olsun canım rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip eylesin , darısı başıma inşallah

ne zaman ilişkiye girdiniz reglden sonra kaç kere oldu yazarmısınız

Hayırlı olsun. Sağ salim nasip olsun bebeğinize İnşallah.

Gözün aydın belirtilerin neler di bize de anlatırmısın
Kuzum hic bir belirtim yokdu yumurtlama gunumden 4 gun sonra gogs disti adet olcak die yandim tutustum buradaki arkadaslarda sait ama allahim verdi halen bi bulantim bile yok kuzum

ne zaman ilişkiye girdiniz reglden sonra kaç kere oldu yazarmısınız
Canim soyle soyleyim 9 mayisdan 13 mayisa kadar reglydim 14 15 16 da iliskiye girdik 17 18 19 da girmedik 20 21 22 23 de girdk 22 yumurtlama hunumdi ovulasyon twsti kullandim . Ve iliskisen sonra 1 saate yakin yastik koydum , belimin altina bekledim ve sogan suyu icmistim iki ogun oyle oldu

senin adına çok sevindim çok heyecanlıydın ne güzel umutların boşa çıkmamış rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Emine kız allah hyırlı etsin çok sevindim soğan suyu dewam kızlar bende umutluyum olacak inşallah allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…