Çok şükür hamileyim, ümitsizliğe kapılmayın bir bakın :)

cnm biraz daha beklemen gerekiyo 10 gün geciktikten sonra tekrar test yaptır o zan kesin sonucu alırsın..yada kan testi yaptırmalısın eger o kadar bekleyemiceksenn..ama inşallah hamilesindir cnm egter istiyosann:))

rica ederim.Bu arada bugünki test sonucunuda paylaşırsanız sevinirim.bende bu ay 2. çocuk için çalışmalara başladım lütfen dua edin çünkü 1. de çok uğraştık 20 ay sonra hamile kalabildim.
insallah hamile kalırsın cnm hemen bizde 5 aydır ugrasıyoruz ama bakalım bu ay tuttu muu:))

evet o doğru ben bir süre gebelik topiklerini okumamıştım yani onu ne kadar fazla düşünürsen o kadar fazla gelmiyor bebiş psikolojik olarak canım

atalayoldpost: 37887554 .!.:
evet o doğru ben bir süre gebelik topiklerini okumamıştım yani onu ne kadar fazla düşünürsen o kadar fazla gelmiyor bebiş psikolojik olarak canım
Daha yeni uye oldum zaten bu siteye cok onemli bilgiler var gercekten hicbise bilmiyomusm meger.. ama dedign dogru evlendgmz gunden beri tek dusundgm hamile kalmak 4 aydr olmyo canim kafamdn nasil sileblrm bu dusunceyi bilemyrm..

hayirli olsun ben yeniyim bu sayfada ama senin adina cok sevindiim darisi basima son 15 20 gundur basim cok agriyo ensem falan goguslerimde sisti sizce gebelik belirtisi olabilir mi ?

Daha yeni uye oldum zaten bu siteye cok onemli bilgiler var gercekten hicbise bilmiyomusm meger.. ama dedign dogru evlendgmz gunden beri tek dusundgm hamile kalmak 4 aydr olmyo canim kafamdn nasil sileblrm bu dusunceyi bilemyrm..
aklına gelince başka şeylere odaklanıcaksın hemen düşünmüceksin ay olursa şöyle söylücem eşime böyle söylücem bunları hiç düşünmüceksin aklına gelince hemen başka şeylere sarıcaksın canım

hayirli olsun ben yeniyim bu sayfada ama senin adina cok sevindiim darisi basima son 15 20 gundur basim cok agriyo ensem falan goguslerimde sisti sizce gebelik belirtisi olabilir mi ?
Bunlarda gebelik belirtisi olabilir tabiki ama bazen psikolojik olarakta yaşanabiliyor canım

Anladm cnm deneycm tavsiyelrni.. bugin sabah ilk idrarmla su camasr suyu testini yaptm baya kopurdu uzun zamanda gecmedi sen yapmsmydn peki boyle bi testi canm guvenlrlgi ne sence cok heyecn yaptm

Anladm cnm deneycm tavsiyelrni.. bugin sabah ilk idrarmla su camasr suyu testini yaptm baya kopurdu uzun zamanda gecmedi sen yapmsmydn peki boyle bi testi canm guvenlrlgi ne sence cok heyecn yaptm
Valla bende yapmıştım köpürmüştü ama çok fazla değil zaten hamile de değilmişim o zaman :)))

Valla bende yapmıştım köpürmüştü ama çok fazla değil zaten hamile de değilmişim o zaman :)))
Hadi yaa ( adetime daha 5 gun var nasil gececk bilmiyrm gerci hic gunumdede olmurm hep gecikiyo

[QUOTE="atalay_, post: 37907865, member: 61542bence biraz daha sabret olmazsa kan testi yaptır :)[/QUOTE]
( tesekkur ederim canim destegin ve paylasimn icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…