- Konu Sahibi kardelenselma
-
sadece bildiği şeyleri çok severek yiyen bir bebekmi mesela hiç yemediği bir şeyi verseniz aynı iştahla sorgulamadan yermi onun için birşey diyemem ama bildiği sevdiği lezzetinden falan vaz geçemediği için yiyen bir bebekse emzik bıraktırma yöntemini öneririm belli bir ölçek yemeğinden koyun yedirin istemeye devam ederse kaşığa acı dökün yada tuzlu birşeyse şeker şekerli ise tuzlu yapın tadını bozun öyle verin yediği şeyin aynı lezzette olmadığını görünce ağzını yamultup kendini geri çekecek
Düzenli olmamakla birlikte 3 saatte bir, aptamil 1 den 60 cc ve ortalama da 3 saatte bir 30 cc anne sütü veriyorum. Yani 3 saatte bir 90 cc besin almış oluyor. Buna rağmen daha fazlasını istiyormuş gibi aranıyor. Sürekli mama istiyor isteği ile ağlıyor. Fazla vermekten de korkuyorum. Midesini genişletip kilo problemi olmasından korkuyorum. 4.1 kg doğdu. Şimdi 4,5 kg. 10 günde 400 gram aldı.
Bebeği bizimki gibi iştahlı olan var mı? Ne tavsiye edersiniz. Her istediğinde mama vermelimiyim ? Çok kararsızım.
bende aslan burcuyum asırı kılolu deılım ama bende oburummmm ne bulsam yıyorum...mıdeme acıyorum bazen..ben yemek ıcın yasıyorummm :)))bu arada hayırlı evlat olur inş....ve anlasılann aslan burcu bebiş yapmıcaz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?